Stiri si curiozitati

Mesaje de mulțumire pentru urări. Cum să îți arăți recunoștința față de apropiați

Publicat: 21 apr. 2021
Mesaje de multumire pentru urari
Sugestii de mesaje de multumire pentru urari

Într-o ocazie specială, gândurile celor apropiați sunt îndreptate către tine, iar tu trebuie să transmiți mesaje de mulțumire pentru urări sau pentru gesturile făcute de aceștia. Mulțumită noilor mijloace de comunicare, totul devine mult mai ușor.

Imediat poți raspunde la mesajele primite și le poți demonstra că le ești recunoscător pentru faptul că s-au gândit la tine.

Mesaje de mulțumire pentru urări de “La mulți ani!”

Codul Bunelor Maniere spune că la o felicitare electronică puteți raspunde în câteva zile după eveniment, la un SMS este recomandat să răspundeți în câteva ore cu un mesaj de mulțumire. În cazul în care comunicați față în față, atunci este bine să rămâneți degajat și să le răspundeți instant celor care v-au făcut anumite urări.

În cele ce urmează o să vă prezentăm o serie de mesaje de mulțumire potrivite ca rapsuns pentru urarea de “La mulți ani!”.  Răspunsul trebuie să fie unul cât mai măgulitor și care să arate că apreciați efortul făcut de anumiți oameni.

“Mulțumesc din suflet pentru urările făcute de ziua mea! Vă mulțumesc că mi-ați făcut sărbătoarea atât de specială. Toate dorințele voastre minunate îmi încălzesc cu adevărat inima.”

“Din toată inima, am vrut să vă spun cât de recunoscător sunt pentru toată dragostea și pentru cele mai calde cuvinte pe care mi le-ați acordat. Sunteți foarte drăguți!”

“Mulțumesc pentru urările de ziua de naștere! A fost un an incredibil și sper că anul viitor va fi la fel de grozav. Sunt atât de recunoscător că sunteți cu toții parte din viața mea.”

“Cuvintele tale m-au șocat! Oricât de greu încerc să scriu un mesaj de mulțumire, nu pot repeta căldura și amabilitatea cuvintelor tale sincere. Îți mulțumesc!”

“Astăzi mi-am dat seama că prietenii mei mă apreciază foarte mult! Ei mi-au trimis cuvinte și dorințe atât de minunate, încât mi-au făcut ziua cu adevărat fericită. Sunteți atât de faini! Vă iubesc!”

“Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut timp pentru cele mai minunate cuvinte de felicitare!”

Mesaje de mulțumire pentru urări din partea iubitei sau iubitului

Cu diferite ocazii speciale o să primesti multe mesaje de dragoste, de suport sau de încurajare din partea persoanei iubite. Pentru a arata că și tie îți pasă, îi poți raspunde cu unul din mesajele de mai jos.

“Îți mulțumesc pentru grijă. Pentru faptul că mă trezesc cu tine și mă simt cel mai fericit.”

“Cea mai minunată, iubită și dragă persoană! Îți mulțumesc că m-ai ajutat să ne construim viața. Adormind cu tine noaptea, am încredere fermă în fiecare zi nouă.”

“Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea!”

“Mulțumesc foarte mult pentru bunătatea inimii tale, pentru înțelegerea sufletului, pentru sinceritatea sentimentelor, pentru generozitatea caracterului.”

“Zâmbetul tău mă cucerește, vocea ta îmi dă aripi, cuvintele – încredere în viitor, ochii joacă serenada veșnică a inimii. Rămâne doar să-ți spun – te iubesc!”

Mesajele au un rol important în viața noastră și ne pot ajuta să ne revenim din unele situații grele precum pierderea mamei. În alte cazuri, unele mesaje creștine de încurajare le pot transmite speranță celor bolnavi sau pierduți.

Mesajele de mulțumire pentru urări trebuie să vină ca un răspuns la gândurile bune la care cei din jurul tău s-au gândit să ți le transmită atunci când tu aveai nevoie. Dă dovadă de maturitate și întoarce acest gest frumos.

Adauga un comentariu