Diverse

Mesaje impresionante atarnate la gatul unui caine: „Daca as putea sa vorbesc, ti-as spune ca…”!

Publicat: 06 feb. 2018

Mesaje impresionante atarnate la gatul unui caine: ”Daca as putea sa vorbesc, ti-as spune ca…! Acestea sunt probabil cel mai frumos mesaj pe care l-ati citit in aceasta dimineata! Imaginati-va ca aceste cuvinte au fost scris chiar de acest patruped. Uite ce a iesit!

Citeste si Un baietel autist a asteptat timp de 2 ani un caine. Imaginea emotionanta a facut inconjurul internetului

Se spune ca cel mai bun prieten al omului este cainele. Specialistii spun ca aceste suflete sunt in masura ca prin diverse gesturi sau prin diversele moduri de a latra, prin modul in care tine urechile sau prin expresia a fetei sa arate stapanilor ce stare au in acel moment.

Chiar daca aceste gesturi sunt un fel de a vorbi, hai sa ne imaginam si ca un caine din fotografiile de mai jos a scris singur aceste propozitii. Uite ce i-a transmis stapanului sau:

Citeste si Poza care a facut inconjurul planetei, dupa ce uraganul Harvey a distrus Texasul. De ce oamenii il considera erou pe acest catel – E dureros ce cara peste tot dupa el, intr-o punga

Un iubitor de animale a postat pe o retea de socializare cateva fotografii cu cainele sau, dar nu orice imagini, pentru ca la gatul catelului au aprut cateva mesaje care nu mai au nevoie de niciun comentariu:

”Daca as putea sa vorbesc, ti-as spune ca…

As vrea sa te joci mai mult cu mine!

Ma bucur cand ajungi acasa!

Sunt trist cand te vad abatut!

Eu nu o sa te parasesc NICIODATA!

TE IUBESC!”

preluat de pe animalzoo
Adauga un comentariu