Stiri si curiozitati

Mesaje scurte pentru nași ce le vor face ziua mai frumoasă! Cum să îți alegi părinții spirituali?

Publicat: 02 mai 2022
o persoana ce tine in mana o lumanare de cununie
După ce v-ați decis în privința părinților spirituali, puteți opta pentru mesajele scurte pentru nași pentru a vă exprima recunoștința pe care le-o portanți

Mesajele scurte pentru nași pot fi un mod prin care puteți să le mulțumiți și să vă exprimați recunoștința. Acestea pot fi transmise după ce au decis că vor să vă fie părinți spirituali, dar și în cazul zilelor de naștere. De asemenea, atunci când vă alegeți pereche ce urmează să vă cunune sau să vă boteze trebuie să fiți atenți la câteva aspecte.

De cele mai multe ori, cuplul ales pentru a vă fi mereu alături trebuie să fie din cercul de prieteni apropiați. 

Mesaje scurte pentru nași pline de iubire și recunoștință

Nașii joacă un rol important în viața noastră, indiferent că vorbim de cei de cununie sau botez. Aceștia devin părinții spirituali al celui mic și sfătuitori pentru cuplul ce l-au cununat. Prin intermediul mesajelor, le puteți arăta iubirea și recunoștința pe care le-o purtați celor două persoane din viața voastră. Fie că doriți să le transmiteți un mesaj cu ocazia zilei de naștere sau unul de mulțumire, vă puteți inspira din următoarele urări.

În cazul în care doriți să le mulțumiți pentru faptul că au fost de acord să vă fie nași, puteți opta pentru: „Dragii noștri, vă mulțumim pentru faptul că ați dorit să ne fiți alături în cea mai frumoasă zi a noastră. Nu vă putem exprima în cuvinte cât de mult ne bucurăm și vă suntem de recunoscători. Vă iubim! Cu drag, finii voștri!”. Pentru ziua de naștere a nașei puteți să trimiteți mesajul următor:”La mulți ani, draga noastră nașă! Îți dorim tot binele din lume, fericire și sănătate alături de familie! Te iubim și te îmbrățișăm!”. De altfel, nașii de botez sunt la fel de importanți, iar aceștia nu trebuie trecuți cu vederea când vine vorba de transmiterea urărilor. Un mesaj pentru aceștia poate fi: „Dragii mei nași, vă mulțumesc că ați vrut să îmi fiți părinți spirituali. Îmi doresc să fiți mereu alături de mine și să mă sfătuiți. Cu multă dragoste, finul vostru drag!”.

Cum îți alegi părinții spirituali pentru cununie sau botez?

Alegerea nașilor este o decizie foarte importantă de luat, fie că vorbim de cei pentru botez sau cununie. De aceea trebuie să luați în calcul mai multe aspecte. Când vă alegeți viitori părinți spirituali a copilului vostru, trebuie să aveți siguranța că acele persoane vor fi mereu alături de cel mic. În caz de orice, nașii trebuie să își asume faptul că pot avea grijă de finul sau fina lor. Totodată, este bine ca persoanele pe care le alegeți drept nași pentru copilul vostru să vă fie prieteni apropiați. De asemenea, criteriul acesta trebuie luat în seamă și pentru nașii de cununie. 

De preferat este să alegeți nași mai în vârstă pentru a vă putea sfătui în eventualele probleme ce pot urma. De asemenea, atunci când vă alegeți părinții spirituali nu trebuie să țineți cont de situația financiară. Legătura dintre cele două persoane și fini trebuie să fie una spirituală și să fie o relație de lungă durată. Totodată, perechea pe care o alegeți nu trebuie să aibă certuri și împăcări la ordinea zilei. Fiind la început de drum, finii au nevoie de sfaturi și încurajări din partea părinților spirituali, nu de certuri. Totodată, atunci când alegeți nașii trebuie să vă asigurați că puteți discuta cu ei orice și că nu există bariere între voi.

După ce v-ați decis în privința părinților spirituali, puteți opta pentru mesajele scurte pentru nași pentru a vă exprima recunoștința pe care le-o portanți. Acestea le vor aduce un zâmbet pe buze și îi vor binedispune. Dacă doriți să le faceți o surpriză, vă puteți inspira din ideile de cadouri pentru nașii ce au de toate.
Adauga un comentariu