Actualitate

Mesajele ingerilor pazitori pentru fiecare zodie. Ce trebuie sa faci daca vrei ajutorul lor

Publicat: 24 mart. 2020

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. Fiecare persoană este o ființă spirituală care a venit pe acest pământ însoțită de îngeri protectori.

Îngerii îți sunt întotdeauna alături și vor să te ajute, dar ei funcționează după legile Universale. Dacă vrei ajutorul îngerilor tăi, trebuie neapărat să le ceri asta! Ai încredere în echipa ta de îngeri!

Ei intervin doar atunci când fie ești în mare pericol, fie te abați prea mult de la drumul sufletului. Exact așa cum face și un părinte cu copiii săi la locul de joacă.

Îngerii sunt mesageri divini puternici și plini de iubire, care nu sunt limitați în timp și spațiu. Așadar te pot ajuta permanent, indiferent de mărimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de făcut.

Învață să vorbești mereu cu îngerii tăi așa cum faci cu cel mai bun prieten. Îngerii îți lasă semne în permanență, prin lucruri la îndemâna ta.

Îngerii care îți veghează zodia fac parte din îngerii de la naștere, pentru că data nașterii determină zodia persoanei.

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. BERBEC – Bazează-te pe sprijinul îngerilor

Tu ești o persoană puternică și independentă dar uneori orice persoană are nevoie de sprijin iar pentru tine acum este un asemenea moment. Când permiți altora să te ajute și să te sprijine, puterea crește.

Semnificații specifice posibile: cere ajutor; lasă-i pe alții să te ajute atunci când se oferă; cere ajutor familiei și prietenilor.

TAUR – Această situație este deja rezolvată

Acest mesaj vine să te asigure că situația care te preocupă s-a încheiat în mod fericit. Îngerii au lucrat în culise pentru a vindeca sursă grijilor tale. Lasă grijile și relaxează-te, având siguranța că totul merge bine.

Semnificații posibile: nu e nimic de care să te îngrijiorezi; totul se va termina cu bine; rămâi în situația actuală fiindcă problemele se vor rezolva curând.

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. GEMENI – Hotărăște-te să fii fericit acum

Îngerii te-au auzit și răspund la rugăciunile tale. În loc să faci că fericirea ta să depindă de evenimente viitoare, poți decide să fii fericit acum. Preia controlul asupra propriei vieți și evita că influențele externe să determine felul cum simți.

Semnificații posibile: detașează-te de dogmă; așteaptă-te la miracole; întocmește o lista cu persoane și situații făță de care ești recunoscător.

RAC – Iubire veșnică

Ai primit acest mesaj fiindcă cineva îți trimite iubire în acest moment. Prima persoană la care te gândești este cea care are aceste gânduri pline de iubire față de tine. Îngerii veghează asupra persoanei iubite și te ajută în această relație.

Semnificații posibile: vei avea parte de o relație cu un suflet pereche; persoană iubita din ceruri îți trimite un mesaj de iubire; Dumnezeu și îngerii te iubesc tare mult.

LEU – Această este misiunea ta personală

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. Îngerii ți-au auzit rugăciunile și te călăuzesc să mergi în direcția pentru care te-ai născut. Ai deja idei despre o carieră care ți-ar putea aduce bucurie, entuziasm și securitate financiară. Asta înseamnă să fii implicat în activități care îți aduc fericire, ție și altora.

Semnificații specifice posibile: situația actuală îți oferă sugestii privind pasul următor de urmat pe calea ta; îngerii veghează asupra afacerii și finanțelor tale.

FECIOARĂ – Nu te grăbi să iei decizii

Ai întrebat despre o situație în care există confuzie iar această carte este un semn că nu ar trebui să te grăbești. Cu timpul vor apărea mai multe informații care îți vor călăuzi firesc acțiunile. Acum nu trebuie să forțezi lucrurile în niciun fel.

Semnificații specifice posibile: nu semna contractul chiar acum; pune mai multe întrebări înainte de a spune da;studiază opțiunile și alternativele.

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. BALANTĂ – Petrece mai mult timp în aer liber

Îngerii îți trimit un mesaj, cerându-ți să mergi afară și să te conectezi la energiile naturii. Aerul proaspăt și răcoros te va ajută să auzi mai ușor și mai clar vocea divină, iar peisajul natural îți va relaxa trupul și mintea.

Semnificații specifice posibile: fă mai multă mișcare; fă plimbări sau drumeții; fă fotografii în natură; asigura-te că locuința este favorabilă sănătății, curățând-o energetic.

SCORPION – Persoanaă la care te gândești este demnă de încredere

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. Fiecare om mai face greșeli sau acționează uneori egoist, dar în general poți avea încredere în persoană care îți vine în minte acum. Lui sau ei îi pasă de ține și va acționa așa cum trebuie, în moduri pline de iubire. Îngerii îți cer să nu te aștepți că această persoană să fie perfectă.

Semnificații specifice posibile: poți crede ce spune această persoană, chiar dacă nu îți place ce auzi; persoană pe care tocmai ai întâlnit-o îți poate deveni un partener romantic.

SĂGETĂTOR – Casa îți este protejată de îngeri

Această casă arată că ai probleme sau sentimente vulnerabile privind casă ori situația locuinței, însă îngerii te asigură că totul este bine. Îngerii îți protejează actuală locuința și îți garantează siguranța financiară.

Semnificații specifice posibile: îngerii veghează asupra casei și persoanelor iubite în timp ce eșți departe de casă ta; îngerii te ajută să găsești un obiect pierdut; un venit neașteptat te ajută să plătești ceva pentru casă.

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. CAPRICORN – Rugăciunea te va ajuta

Îngerii îți amintesc că rugăciunea îmbunătățește orice situație, în timp ce îngrijorările fac exact contrariul. Cu toate că răspunsurile la rugăciuni pot fi diferite de așteptările tale, fii sigur că ele au fost ascultate. Mintea divină cunoaște soluția perfectă pentru toți cei implicați.

VĂRSĂTOR – Ieși din această situație nesănătoasă

Îngerii ți-au auzit rugăciunea de ajutor și răspunsul lor vine prin această carte. Ați îndurat prea mult timp o situație toxică, investind timp și energie care nu au dat rezultate sănătoase. Această experiență nu este benefică pentru ține și pentru ceilalți oameni implicați.

Semnificații posibile: solicită un nou loc de muncă; detoxifiere de alcool, țigări sau alte droguri; apelează la un consultant specializat în relații.

PEȘTI – Rezultatele te mulțumesc

Mesajele îngerilor păzitori pentru fiecare zodie. O situație care te preocupă s-a rezolvat deja cu cinste și dreptate. Inteligența din ceruri a conceput un plan care depășește imaginația umană. S-ar putea să nu vezi soluția în acest moment dar ai încredere că a fost deja găsită.

Semnificații posibile: o problema juridică va fi soluționată în favoarea ta; noua relație va fi de lungă durata; veți obține slujba dorită.loading...

Adauga un comentariu