Cancan ultimă oră

Mesajul Andreei Esca după revenirea la Pro TV. Care a fost reacția unui fan

Publicat: 25 iul. 2020

Andreea Esca, prezentatoarea știrilor de la Pro TV, le-a transmis un mesaj fanilor ei, după ce s-a vindecat de coronavirus, apoi a revenit la muncă. Unul dintre fanii ei a avut o reacție puțin deplasată.

”Pansamentul pentru orice este dragostea! Mulțumesc!”, a scris Andreea Esca în dreptul unei fotografii cu ea, sugestivă. Imediat au apărut reacțiile, în cele mai multe urându-i-se vedetei de la Pro TV multă sănătate. ”Să nu uiți că indiferent câți oameni răi întâlnești, sunt multi cei çare te iubesc! Lor să le dai puterea!”, ”Sănătate multă, Andreea, ție și familiei tale!”, ”Ai toată admirația mea pentru ceea ce ești, reprezinți si realizezi!”, ”Ești minunată și special, ignoră pe unii care nu pot ajunge la nivelul tău”, sunt mesajele pe care le-a primit. Alea de bine.

Pentru că înaintea acestora, cineva a vrut să fie, oarecum, enigmatic. ”Doamna Esca, să aveți grijă să nu mai luați corona după Instagram”, a scris un internaut, lăsând de înțeles că el nu crede că Andreea Esca ar fi fost infectată cu noul coronavirus.

Adauga un comentariu