Scena artistica din Romania

Mesajul cutremurator al Corneliei Patrichi pentru Cristina Stamate la un an de la disparitia actritei! „Mi-e dor de tine”

Publicat: 06 dec. 2018

Anul trecut, Cristina Stamate a incetat din viata dupa o grea suferinta! Artista era bolnava si nu mai iesea din casa de multa vreme! De aceea, prefera sa stea singura si doar pe cateva apropiate le accepta prin preajma!

Cornelia Patrichi era una dintre cele mai bune prietene ale regretatei artiste! De altfel, a fost intotdeauna langa ea, mai ales cand Stamate era internata prin spitale.

Mai mult, vaduva lui Cornel Patrichi a presimtit moartea Cristinei Stamate si, inainte ca ea sa inchida ochii pentru totdeauna, a initiat o campanie de sustinere a actritei, exact ca in cazul lui Gabriel Cotabita!

“Am vrut sa fiu alaturi de Cristina, am sperat ca, poate, Dumnezeu va face o minune in cazul ei! Stiam ca este bolnava, stiam ca nu mai voia sa lupte, dar totusi, nu puteam concepe sa o pierd! Un om atat de bun, atat de frumos si de drag…Va spun cu sinceritate ca mi-a fost greu sa accept decesul ei, desi, cu o seara inainte de a afla ca s-a dus, l-am visat pe sotul meu, pe Cornel! Parca imi zicea ca o sa ia pe cineva la el! A fost ca o premonitie! Offf…incet, incet, pleaca de pe lumea asta toti cei dragi mie”, ne-a povestit, cu ochii in lacrimi si distrusa de durere, Cornelia Patrichi la vremea respectiva!

Acum, la un an de la decesul prietenei sale, Cornelia Patrichi a scris cuvinte pline de durere despre marea artista a teatrului de comedie romanesc. ”Draga Cristina, astazi, am sa-ti fac cadou o marturisire! Ti-am admirat talentul,inteligenta,carisma si felul tau gratios de-a te misca in scena! Artist complet si unic! Ma consider privilegiata ca am impartit scena cu tine!

Mi-e dor de tine, as vrea sa te mai vad zambind macar o data! Insa, Dumnezeu mi-a interzis acest lucru! E dureros, dar nu am sa incetez niciodata sa ma gandesc la tine, om drag si frumos! De acolo, de Sus, daca ma privesti, sa stii ca nu te-am uitat!”, a postat vaduva lui Cornel Patrichi!loading...

Adauga un comentariu