National

Mesajul Elenei Udrea pe Facebook: „Voi spune adevarul despre tot ce se intampla”

Publicat: 30 ian. 2015
1
Elena Udrea, presedintele auto-suspendat al PMP, se apara pe pagina personala de Facebook impotriva acuzatiilor care i se aduc de procurorii DNA si promite ca va dezvalui tot adevarul situatiei in care se afla intr-un interviu pe care il va acorda astazi. Va vom prezenta primul mesaj de pe Facebook:
„Vreau sa va multumesc tuturor celor care mi-ati transmis mesaje de sustinere si incredere. Stiu ca ati auzit foarte multe in aceasta zi si in ultimele luni, dar va asigur ca acuzatiile formulate astazi impotriva mea sunt nejustificate. Sunt acuzata ca as fi omis cu intentie sa declar in 2010 suma de 584.000 de lei (aproximativ 135.000 de euro) cu care fostul sot si-a imprumutat propria firma. Si ca acesti bani sunt presupusi a fi obtinuti din Microsoft. Si ca, in general, eu trebuia sa stiu sau sa prezum ca parte din banii pe care ii utiliza in afaceri Dorin Cocos proveneau din presupuse actiuni ilegale.

Citeste si: BREAKING NEWS – Elena Udrea se suspenda din PMP

Nu contest dreptul procurorilor de a presupune ca stiam tot ce facea fostul sot. Dar cred ca sunteti de acord cu mine ca este frecventa situatia in care sotul nu spune acasa sotiei nici tot ce face, nici toti banii pe care ii castiga sau cum ii castiga. Declar ferm inca o data ca nu stiam de imprumutul respectiv, pentru ca nu mi-a spus. Si, sincer, cred ca nu si-a dat seama ca trebuie sa imi spuna. Daca mi-a spus despre imprumutul de la Pescariu, de ce sa il ascunda pe acesta, mai ales ca era trecut in actele contabile ale firmei? (adica la vedere).
Cat priveste obligatia mea de a prezuma ca fostul sot facea afaceri cu bani banuiti acum ca fiind ilegal obtinuti, cred ca este evident ca nu i se poate cere unei neveste sa isi verifice barbatul ce fel de afaceri face. Eu nu mi-am verificat fostul sot nici daca avea relatii extraconjugale, pentru ca o casatorie inseamna si incredere. Dar cred ca cel mai usor de aflat daca eu stiam sau nu este sa fie intrebat Dorin Cocos daca mi-a spus”.
Al doilea mesaj: Voi spune adevarul despre tot ce se intampla
„Asa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevarul despre tot ce se intampla – care sunt motivele reale ale vanatorii a carei tinta am devenit. Voi face asta intr-un interviu pe care il voi acorda astazi. Nu va pot spune, deocamdata, unde, (in orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) – nu de alta, dar stiu ca sunt destui cei care ar vrea sa ma impiedice sa spun unele lucruri. Si ar fi pacat sa nu aflati ce se intampla astazi cu adevarat in Romania, ce lupta se duce in subteranele puterii si care este miza reala”.
Comentarii
Adauga un comentariu