Magazin

MESAJUL EMOTIONANT al MICAI, de pe PATUL de SPITAL! Ce a scris tanara pe FACEBOOK!

Publicat: 12 mart. 2013
1

Mica Niculescu trece prin clipe cumplite, la spitalul Fundeni, unde se afla internata de cateva zile. Boala crunta pe care se lupta sa o invinga, ciroza hepatica, a facut ca spitalele de specialitate sa fie pentru frumoasa Michaela ca o a doua casa.

In timpul uneia dintre crizele cumplite in care a aruncat-o boala, Michaela recunostea de pe patul de spital, intr-o conversatie pe Facebook cu un prieten, ca saloanele aseptice i-au devenit ca o a doua casa, iar suferinta este „partenerul ei”.

„M-am casatorit cu boala insasi. Iar cavalerul nostru de onoare este Spitalul Universitar”, scria in ianuarie Mica pe Facebook. „De fapt, este locul unde ‘petrecem””, a adaugat ea.

De atunci si pana in prezent, sortii nu i-au fost deloc favorabili plapandei tinere, recent fiind internata la spitalul Fundeni, unde, conform medicului Irinel Popescu, se afla in stare foarte grava.

„Pacienta are ciroza in stare avansata si nu se mai pune problema unui transplant. In prezent se afla internata la terapie intensiva”, a precizat doctorul pentru Libertatea.ro.

Fostii colegi ai Micai, de la emisiunea ”Abracadabra”, ii sunt alaturi femeii in varsta de 31 de ani.

Dana Rogoz a ramas fara cuvinte cand a aflat ca cea alaturi de care a cantat si a dansat atatia ani din copilaria ei este in stare grava: „Nu te gandesti ca i se poate intampla asa ceva unui om atat de tanar. Eu vreau sa fiu cat mai optimista posibil, pentru ca e foarte tanara”, a spus Dana.

Producatorul si regizorul Ducu Ion este la fel de socat: „Am aflat joi, m-a sunat tatal ei. Nu mi-a venit sa cred. Vrem sa o ajutam, dar nu stim ce sa facem”.

Mica Niculescu a facut parte din echipa magicianului Marian Rilea timp de 10 ani, incepand din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford si Viena si a lucrat ca redactor, producator TV, iar mai apoi ca lector universitar.
Adauga un comentariu