Magazin

MESAJUL EMOTIONANT al Oanei Zavoranu pentru fani

Publicat: 16 nov. 2012
1

Internata de urgenta joi seara dupa ce a lesinat in urma unor dureri de cap, Oana Zavoranu se afla inca pe patul de spital, unde primeste ingrijiri intensive.

Cu toate ca stare ei este destul de grava, vedeta a gasit puterea de a le transmite un mesaj emotionant fanilor ei de pe Facebook, prin intermediul echipei de PR, dupa cum este semnat comentariul postat pe contul ei.

„Dragii nostri, Oana nu este inca bine, speram si ne rugam cu totii ca iubita noastra (sefa, prietena, confidenta, om cu un suflet pur, copilaroasa fara egal, pisicita, miloasa, alintata peste masura si sufletista) sa isi revina cat mai repede si sa se intoarca acasa bine si vesela asa cum o stim si o iubim cu totii…

Ne-a rugat in putinul timp in care poate fi vizitata sa va spunem ca ii e dor de voi, ca va simte dragostea si ca va iubeste nespus… Oana este atat de dulce, atat de buna, atat de diferita de cum au zugravit-o de-a lungul timpului ziarele tabloide si televiziunile avide de ratingul urias pe care il declanseaza oriunde apare… Te iubim si noi „sexy kitty cat” si te asteptam cu dragoste multa si sincera. Echipa PR Management Oana Zavorarnu„, este mesajul postat pe pagina oficiala de Facebook a Oanei.

Oana Zavoranu este internata la Spitalul Elias, dupa ce joi seara i s-a facut rau, iar menajera a chemat ambulanta. Se pare ca starea ei este destul de grava, avand timpanul stang spart si sinuzita cu sindrom meningeal.

Sursa: libertatea.ro

Comentarii
Adauga un comentariu