Stiri si curiozitati

Mesajul emotionant al unei romance din Anglia! A stat noua ore la coada, dar nu a ajuns sa voteze: „Sunt dezamagita. Nu pentru ca am mers, ci pentru ca tara mea si-a batut joc de drepturile mele”

Publicat: 27 mai 2019

O tanara romanca din Anglia a stat noua ore la coada pentru ca-si dorea sa voteze. Usile i-au fost inchise in fata, iar ea a publicat un mesaj emotionant.

O romanca din Anglia a publicat un mesaj emotionant pe pagina ei de Facebook. Alina B. a stat noua ore la coada pentru a ajunge sa voteze pentru ca, desi este plecata din Romania, inca ii pasa de tara ei.

Dupa ore lungi de asteptare, usile le-au fost inchise in fata, ei si altor cateva sute de romani.

„Ieri am mers pana in Doncaster pentru europarlamentare si referendum. Am stat noua ore la rand. NOUA. Am ajuns pana in fata, dar se facuse 21:00 si au inchis sectia de votare inainte sa pot intra. In spatele meu erau macar 200 de oameni, deoarece alte sute de romani au plecat acasa pentru ca stiau ca nu au nicio sansa. Randul s-a miscat incredibil de greu. Din cate am inteles, initial intrau doua persoane, apoi numarul a crescut; si cumva, de fiecare data cand multimea facea galagie, reuseam sa inaintam. In fine.loading...

Adauga un comentariu