Magazin

Mesajul emotionant pe care Bianca Dragusanu il transmite parintilor ei, de pe patul de spital!

Publicat: 10 oct. 2013
1

Bianca Dragusanu a fost internata la o clinica din Budapesta, unde a fost operata miercuri, din cauza problemelor la picioare pe care le are. In aceste momente, vedeta ii are in gand pe parintii ei, carora le transmite un mesaj emotionant de pe patul de spital.

Bianca Dragusanu a fost operata miercuri, la Budapesta, la o clinica recomandata de „nasul” Zsolt Csergo. Roscata incearca sa-si rezolve problemele pe care le are la picioare, zdrobite in urma batailor primite de la un fost iubit.

Aflata in rezerva ei, dupa interventie, actuala doamna Slav le-a transmis prin intermediul unei retele de socializare, un mesaj emotionant parintilor ei. Langa o fotografie facuta alaturi de mama si tatal ei, Bianca a scris cateva randuri care te fac sa-ti dea lacrimile.

„Nu intamplator azi am primit cel mai frumos si mai asteptat cadoupoza pe care orice copil si-o doreste, o am si eu acum! Sunt cel mai fericit copil din lume, iar gandul meu este acum la ei, la parintii mei! Multumesc, draga mama si dragul meu tata! Va iubesc cu toata fiinta mea si promit ca voi avea grija de voi, atat timp cat voi exista!”, a scris Bianca pe Facebook.

Comentarii
  • Asa parasuta ,analfabeta ,damblagita ,’un nimeni dak nu era Bote ‘, si a atins scopul : a facut ‘euroii ‘ necesari ,pt. ” Spital in .Ungaria ” si ,pt. ” tescherea „[ cat munceste un ing . ,sa stranga atatea lovele !]

Adauga un comentariu