Mozaic muzical

Mesajul fostei sotii a lui Mihai Constantinescu. „Doar Dumnezeu il mai poate ajuta” 

Publicat: 15 mai 2019
3

Mihaela Constantinescu, fosta partenera de viata a celebrului artist Mihai Constantinescu, a facut declaratii despre starea acestuia. 

Mihai Constantinescu se afla in coma la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Floreasca din Capitala, dupa ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator. Mihaela Constantinescu, fosta sotie a artistului, a facut declaratii, pentru click.ro, despre starea acestuia. 

„Am fost ieri, de dimineata, la el la spital. Dupa ce l-au dus la Terapie Intensiva nu am mai putut sa il mai vedem nici eu, nici Simona (n.r. Simona Secrier, actuala sotie). Este foarte greu, si doar un miracol il mai poate salva. Mihai era foarte bine, ne-am vazut de mai multe ori toti trei, am fost la masa impreuna dar, in ultimele trei zile a facut temperatura. Necazul s-a intamplat ieri dimineata, pe la ora 5 (luni, 13 mai). Nu era singur, ci cu Simona. Acesta a fost norocul, pentru ca ea a avut mereu grija de el, a sunat imediat la Salvare”, a declarat Mihaela Constantinescu.

„Fac un apel catre toata lumea si vreau sa se roage pentru el, pentru ca doar Dumnezeu il mai poate ajuta! E un moment in care un om se zbate intre viata si moarte”, a adaugat ea. 
 

Adauga un comentariu