Secretele istoriei

Mesajul ingrijorator al teroristilor ISIS care vizeaza Romania!

Publicat: 22 dec. 2016
3

Teroristii ISIS sunt pusi pe fapte mari si, recent, au dezvaluit care sunt tintele lor: peste 60 de tari, printre care si Romania!

Intr-o inregistrare video care a devenit ieri virala jihadistii prezinta o imagine cu steagurile a peste 60 de tari care ar fi format o coalitie pentru a lupta impotriva lor. Printre cele 60 de tari se numara si Romania, Republica Moldova, Marea Britanie, Statele Unite, Japonia, Canada, Franta si Australia. De asemenea, ISIS se lauda ca si-a extins teritoriul, afirmand ca este deja mai mare decat Marea Britanie si de opt ori cat Belgia.

„Iata coalitia diavolilor, la care se alatura Iranul, Turcia si Rusia. Flacarile razboiului va vor arde in final (…). Aliatul nostru este cel mai mare. El este Allah si toata gloria este a lui”, ameninta jihadistii.

Intr-un alt film, care dureaza aproape 21 de minute, luptatorii ISIS cheama la arme gruparile jihadiste „pentru a recuceri Balcanii”. „Cu ajutorul lui Allah, zile negre vin pentru voi! Cu ajutorul lui Allah, va va fi teama sa mergeti si pe strada! Va va fi frica sa munciti in birourile voastre! (…) O sa va invingem, cu ajutorul lui Allah! O sa venim la voi cu centuri cu explozivi, cu ajutorul lui Allah! Si, cu ajutorul lui Allah, asta se va intampla foarte curand!”, avertizeaza unul dintre teroristi.

Adauga un comentariu