International

Mesajul lui Fidel Castro pentru SUA si Coreea de Nord

Publicat: 05 apr. 2013

Fostul presedinte cubanez Fidel Castro a facut apel, vineri, la SUA si Coreea de Nord sa evite un razboi nuclear, precizand ca popoarele celor doua tari vor avea “oribil” de suferit, iar presedintele Barack Obama ar deveni ‘cel mai sinistru’ personaj din istoria Statelor Unite.

‘Daca izbucneste razboiul, popoarele din fiecare parte a peninsulei vor fi in mod oribil sacrificate, fara niciun avantaj pentru niciuna dintre parti’, a afirmat Castro, citat de Granma, cotidianul Partidului Comunist cubanez.

‘Daca un astfel de conflict ar izbucni, cel de-al doilea mandat al lui Barack Obama ar fi marcat de imagini ce vor face din el cel mai sinistru personaj din istoria SUA’, a adaugat parintele revolutiei cubaneze, conform b1.ro

Totodata, fostul presedinte cubanez atrage atentia Coreei de Nord sa nu uite tarile care i-au fost prieteni importanti si “sa nu uite ca un astfel de razboi ar avea impact asupra a peste 70% din populatia mondiala”.

Castro i-a transmis presedintelui SUA Barack Obama ca ‘datoria de a evita conflictul este in egala masura a sa si a populatiei din Statele Unite ale Americii’.loading...

Adauga un comentariu