National

Mesajul pe care Mircea Badea i l-a transmis Dianei Șoșoacă, după excluderea din AUR

Publicat: 11 feb. 2021
diana sosoaca in parlament
Diana Șoșoacă

Vestea bombă că Diana Șoșoacă a fost exclusă din partidul surpriză, care la alegeri a obţinut 10 la sută din sufragii, nu a fost trecută cu vederea de către opinia publică. Astfel, şi Mircea Badea i-a transmis Dianei Șoșoacă un mesaj, după excluderea din AUR.

Ieri, 10 februarie, senatoarea de Iaşi Diana Șoșoacă a fost exclusă din Alianţa pentru Unirea Romanilor (AUR), în urma propunerii făcute de Claudiu Tîrziu şi Sorin Lavric pentru poziţiile adoptate de senatorul Diana Șoșoacă în interiorul AUR, dar şi în exteriorul acestuia.

Micea Badea, mesaj către Diana Șoșoacă după ce a fost exclusă din AUR

Diana Șoșoacă, practic portavocea AUR, a fost exclusă din partid! Nu i s-a mai tolerat, de către liderii AUR, ieşirile vulcanice fie în live-uri, fie chiar la TV. Realizatorii Mircea Badea şi Mihai Gâdea au avut reacţii vizavi de decizia în urma căreia senatoarea a fost dată afară din partidul surpriză, care la alegeri a avut un procentaj de 10 la sută.

În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, de la Antena3, moderatorul Mihai Gâdea şi invitaţii lui au discutat despre motivele pentru care Diana Șoșoacă şi-a pierdut dreptul de a mai reprezenta partidul AUR. La discuţii a participat şi colegul său, Mircea Badea, de la emisiunea ”În gura presei”.

„Mie îmi place foarte mult de doamna Șoșoacă – Je suiş Șoșoacă! Deci, o susţin! Eu sunt şi eu un fel de Sosoaca al Antenei 3, deci cumva… O susţin, mi se pare foarte simpatică, e haioasă. E foarte, foarte bună”, a spus Mircea Badea.

A fost însă singurul care i-a ţinut partea.

„Afirmaţiile doamnei Șoșoacă sunt o înşiruire lungă de aberaţii, de minciuni. Nu i-a impus nimeni nici ce să zică, nici ce să nu zică. Dar a ajuns la un nivel mult prea jos”, a spus unul dintre invitaţi.

„Au fost câteva momente sublime, printre care aia cu „vă oblig să mergeţi la Iaşi şi aia aplaudau. Adevărul e că dacă mi-ar fi zis şi mie vă oblig…mergeam…nici nu se punea problema”, a punctat, însă, Badea.

Sorin Lavric, despre excluderea Dianei Șoșoacă din AUR

Liderul senatorilor AUR, Sorin Lavric, a făcut precizări în legătură cu excluderea Dianei Șoșoacă din Alianţa pentru Unirea Romanilor (AUR). Sorin Lavric a declarat că Diana Șoșoacă faptul că este o persoană colerică, certăreaţa, virulent, care emana numai energie negativă.

Parlamentarul AUR a susţinut că i-a propus copreşedintelui George Simion să o dea afară din partid, iar în Biroul Central toţi au fost de acord cu excluderea. Diana Șoșoacă este parlamentar al Partidului Neamul Românesc, dar a fost aleasă pe listele AUR, în baza protocolului între Partidul Neamul Românesc şi AUR.

„Perspectiva divorţului dintre AUR şi doamna Șoșoacă plutea în aer, însă am crezut că dacă o luăm pe duhul blândeţii putem să îi hrănim spiritul coleric. Nu s-a putut. Ea nu poate fi înfrânata cu nimic. Probabil că nici cu ea însăşi nu se poate privi în oglindă. Astăzi, picătură care a umplut paharul a fost scandalul pe care l-a iscat în plenul Senatului. Eu eram în dreapta doamnei preşedinte, Anca Dragu, când doamna Șoșoacă, pentru că nu i s-au alocat minutele care oricum nu i se cuveneau potrivit algoritmului pentru declaraţii politice, a făcut scandal şi a început să o insulte pe doamnă preşedinte şi pe domnul Ciprian Bucur (secretar general al Senatului)“, a declarat Sorin Lavric.

Adauga un comentariu