Funny

Mesajul pentru echipa ISU Gorj, la un control: “Ce cautati se afla in lazi frigorifice”. Ce ascundeau gospodarii

Publicat: 06 sept. 2019

Pompierii militari din cadrul ISU Gorj au avut parte de o surpriza neasteptata cand au ajuns la gospodaria unor cetateni din Targu Jiu.

Familia a lasat un biletel in poarta in care anunta ca au plecat „la cei 2 nepotei in zona 9 Mai”, iar ceea ce cauta „se afla in lazi frigorifice”. Pentru a nu ramane fara porci, oamenii au preferat singuri sa-i sacrifice, un obicei care nu este, insa, recomandat.

Autoritatile gorjene au inceput sa aplice masuri specifice (ucidere preventiva a suinelor, dezinfectie) pentru a opri focarele de pesta porcina africana depistate in judet.

In urma unui astfel de control, angajatii ISU Gorj au fost intampinati de un biletel in care proprietarii gopodariei anunta ca au luat situatia in propriile maini, “demonstrand ca inainte sa-i loveasa pesta porcina africana au lovit-o ei pe ea”.

Mesajul pompierilor militari din cadrul ISU GORJ

“Cam asa ne-a intampinat ieri un domn sau o doamna…nu prea poti sa-ti dai seama dupa modul de exprimare.

Evident, nu cu prea multe studii dar cu „Scoala vietii” proprietarii unui imobil situat pe strada Prelungirea Panduri din municipiul Tg-Jiu au vrut sa ne demonstreze ca sunt cu un pas in fata pestei porcine africane.

Pentru ca s-a confirmat ca pesta porcina africana a ajuns si in cateva localitati din judetul nostru, autoritatile responsabile au luat masuri in consecinta, iar conform legislatiei in vigoare si noi, pompierii militari, avem atributii pe acest segment.

Nu mica ne-a fost mirarea cand am ajuns la portile acestor cetateni care au lasat un biletel atarnat in poarta, destul de expresiv ce-i drept, prin care au vrut sa demonstreze ca inainte sa-i loveasa pesta porcina africana au lovit-o ei pe ea.”

Noi ii sfatuim pe cetateni sa nu le urmeze exemplul acestor oameni, sa se supuna indicatiilor autoritatilor si sa constientizeze ca in joc este sanatatea lor si a copiilor lor.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit