Magazin

Mesajul primit de o femeie de la Orange pentru ca nu a platit o factura: Nu credeam ca o companie asa mare e capabila de asta

Publicat: 30 mai 2014

Emma Townsend, in varsta de 23 de ani, din Marea Britanie a crezut ca nu vede bine in momentul in care a primit un mesaj de la compania de telefonie mobila unde avea abonament.  Totul a pornit de la plangerea facuta de sotul femeii din cauza unei facturi primite.

La numai cateva zile Emma a primit de la Orange urmatorul mesaj: „Esti atat de patetica. Nu poti sa platesti o factura si dai vina pe altii. Esti atat de patetica”.

Citeste si: Statul iti da bani daca iti parasti seful. Iata in ce conditii

„Eram la masa cu mama mea cand am primit mesajul. Am fost socata cand l-am citit. E ingrozitor. Nu imi vine sa cred ca un brand atat de cunoscut poate sa faca asa ceva”, a declarat Emma.

Femeia primise o factura de 110 lire sterline si nu intelege de unde suma atat de mare.

Dupa ce a primit mesajul de la Orange, femeia a sunat inapoi pentru a cere o explicatie.

Citeste si: FURT DE DATE PERSONALE la Orange Franta. 1,3 milioane de clienti, VICTIMELE atacului

„Am sunat la Orange si operatorul si-a cerut scuze pentru incident, in numele colegului care a trimis mesajul”, a continuat femeia.

Emma si sotul ei asteapta sa expire abonamentul pentru a renunta la serviciile companiei.

„Ne cerem scuze pentru intreaga situatie neplacuta. Vom lua masurile necesare pentru ca o astfel de situatie sa nu se mai repete”, a declarat purtatorul de cuvant de la Orange.

Citeste si: ROMANII SUNT INVENTIVI. Cum FENTEZEAZA ascultarea telefoanelor pe cartela?loading...

Adauga un comentariu