Scena artistica din Romania

Mesajul tulburator al lui Florin Piersic Jr.: „Tata, sa nu ma lasi orfan”!

Publicat: 04 sept. 2019
3

Florin Piersic a avut mai multe probleme de sanatate in ultima vreme, facandu-i pe cei din jurul lui sa-si faca grii pentru el. Actorul are varsta de 83 de ani si nu mai este in forma fizica din tinerete.

Florin Piersic s-a operat in urma cu cateva luni, iar fiul lui i-a transmis un mesaj tulburator atunci. „Eu am avut un moment mai trist in ultima vreme. Mi-a scris: «mai, tata, sa nu indraznesti sa ma lasi orfan!»”, a povestit Florin Piersic pentru libertatea.ro.

Florin Piersic are o relatie apropiata cu fiul lui

La sfarsitul lunii iunie, Florin Piersic a fost spectatorul la o piesa in care a jucat fiul lui. Florin Piersic Jr a reusit atunci sa-si impresioneze celebrul tata cu prestatia lui. Actrita Ioana Calota a fost si ea la spectacol si s-a aratat coplesita.

„Florin Piersic senior cum nu l-am mai simtit niciodata datorita spectacolului. Surprinzator, tulburator, o mie de motive trait, jucat bulversant pentru noi, cei din public, de Florin Piersic Jr. Adevarat catharsis in seara asta! A fost o traire pe care nu o voi uita niciodata!”, a scris Ioana Calota.
Adauga un comentariu