Funny

Mesajul unei romance din Londra: „Eu nu va inteleg pe unele. Infirmiere nu vreti sa lucrati, in curatenie… Nicicum nu-i bine?

Publicat: 23 mai 2019
9

Angajatorii din Romania se plang de cerintele exagerate ale angajatilor tineri care vor program scurt platit foarte bine. Unii angajatori spuneau ca tinerii refuza 1,500 de lei lunar pentru ca trebuie sa se trezeasca la 5 dimineata. 

In Marea Britanie se pare ca lucrurile stau la fel, scrie Business Magazin.

O romanca din Londra ce lucreaza de peste 10 ani in recrutari a rabufnit pe Facebook dupa cerintele exagerate ale romanilor din Marea Britanie.

Pe grupul de Facebook Romani in Londra, Monica Georgiana a scris:

”Eu nu va inteleg pe unele. Infirmiere nu vreti sa lucrati, in curatenie faceti figuri iar de hotele fugiti. Pai unde vreti madamelor sa lucrati sau la ce post aspirati voi? Fara o pregatire, fara aspect, fara engleza, fara nimica?

Ca sa lucrezi ca asistenta medicala iti trebuie o universitate, o scoala, o engleza, un aspect ingrijit…nu toata lumea poate profesa din prima.

Ca sa lucrezi in team leading tot asa, ai nevoie de scoala de experienta…..in management tot asa…nu vii tu cu 8 clase doar fara sa faci nimic extra sa te ceri team leader.

Un exemplu doar.
Incetul cu incetul se invata alfabetul, eu asa stiu.

Lucrez in recrutari de peste 10 ani sa zic si cunosc cazuri care pur simplu trebuie sa ai o rabdare de fier sa accepti si sa recrutezi incontinuare cu zambetul pe buze”.

Adauga un comentariu