National

Mesajul unui elev adresat ministrului Sănătății: „Nu cred că ați luat o măsură corectă în ceea ce privește organizarea Examenului de Bacalaureat”

Publicat: 21 mai 2020

Un elev care se apropie de susţinerea Examenului de Bacalaureat i-a trimis un mesaj ministrului Educaţiei, Monica Anisiei, prin care îi solicită să analizeze cu atenţie termometrizarea elevilor care vor da probele deoarece exista riscul ca unii dintre aceştia să piardă un an.

” Sunt elev în clasa a XII-a și nu cred că ați luat o măsură corectă în ceea ce privește organizarea Examenului de Bacalaureat. Mă refer la faptul că, fiecărui elev care intră în unitatea de învățământ trebuie să i se ia temperatura. În cazul în care are o temeperatură peste limita admisă, acesta nu poate participa la examen”, a spus Vlăduț Cosmin Scutaru.

Într-o intervenţie telefonică într-o emisiune de televiziune Vladut a menţionat că nu a primit până astăzi niciun răspuns.

” I-am trimis mesajul aseară, dar nu am primit până acum vreun răspuns. Facultatea la care merg eu, la Istorie, nu am examen de admitere. Eu am făcut asta pentru colegii mei. A apărut această situație, în care noi, cei care dăm examen, ni se dă temperatura. Ni s-a spus clar că elevul care are peste 37,3 nu poate da examen. S-ar organiza o sesiune specială pentru cei cu temperatură mare, dar asta înseamnă să stai un an acasă, dacă vrei să dai, spre exemplu, la Medicină”, a declarat elevu
Adauga un comentariu