Eveniment-Social

„Meseriasi pentru viitor”, targ care promoveaza profesiile tehnice, miercuri, la Iulius Mall

Publicat: 27 nov. 2018
1

Miercuri, 28 noiembrie 2018, la Iulius Mall Iasi va avea loc un eveniment care isi propune sa ii incurajeze pe tineri sa studieze si sa se specializeze intr-un domeniu tehnic. Targul „Meseriasi pentru viitor” va reuni reprezentanti ai liceelor de profil, ai Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” (TUIASI) Iasi si ai unor importante companii din oras, unde elevii isi pot dezvolta, ulterior, o cariera.

Evenimentul le ofera tinerilor oportunitatea de a afla detalii despre programele educationale ale liceelor si universitatii tehnice, precum si despre programele de internship din companii, la care se pot inscrie pentru a-si completa formarea academica. La targ vor participa Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Liceul Tehnologic de Mecatronica si Automatizari Iasi, Colegiul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Iasi si Colegiul Tehnic „Mihail Sturdza” Iasi. Delphi Technologies, BMT Aerospace si IG Watteeuw Romania se numara printre companiile care s-au alaturat acestui demers.

Tinerii interesati sunt invitati sa viziteze standurile de prezentare de la etajul intai al Iulius Mall Iasi, unde vor primi toate informatiile de care au nevoie pentru a-si face o imagine clara despre viitorul lor. Vor afla despre admiterea la liceu si la facultate, perioadele de inscriere, pentru ce specializari pot opta in functie de domeniul lor de interes, cate locuri sunt disponibile si, foarte important, care sunt perspectivele de cariera dupa finalizarea studiilor.

Targul „Meseriasi pentru viitor” face parte din programul „Iasi – orasul viitorului tau”, initiat la inceputul acestui an de compania IULIUS, cu scopul de a promova orasul la nivel regional ca centru educational si al oportunitatilor pentru dezvoltarea unei carierei.

Adauga un comentariu