Stiri

Meteo 21 noiembrie 2018. Ger si ninsori in toata tara

Publicat: 21 nov. 2018
14

Meteo 21 noiembrie 2018. Afla prognoza meteo pentru miercuri. Meteorologii anunta ger, ploi, lapovita si ninsori pe tot teritoriul Romanei.

Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 3 grade, iar cea minima va fi de -1…0 grade. in intervalul 21 noiembrie, ora 08 – 22 noiembrie, ora 08 Vremea se va mentine inchisa si rece, iar temporar va ploua, posibil insemnat cantitativ – in jur de 15 l/mp.

Potrivit vremea.ro, miercuri ploile vor continua sa cada in aproape toata tara, insa de aceasta data in sudul tarii acestea vor fi mai abundente, local urmand sa se acumuleze pana la 25-30 de mm. In acelasi timp, stratul de zapada ce se va depune in cursul zilei de luni va fi o amintire, mai putin in Moldova, unde acesta va mai rezista. Tot in Moldova precipitatiile vor mai fi si sub forma de lapovita si ninsoare, indeosebi in extremitatea nordica a regiunii. Vantul va sufla tare in sud-est si slab, cel mult slab pana la moderat in restul tarii. Temperaturile maxime se vor situa in general intre 3 si 8 grade in Transilvania si Maramures, 6-11 grade in Banat, Crisana, Oltenia, Muntenia si Dobrogea si 1-6 grade in Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate in partea nordica a regiunii.

Meteo la munte, 21 noiembrie
La munte, meteorologii anunta cer innorat cu temperaturi cuprinse intre 3 si -1 grade Celsius. Nivi la munte romanii nu scapa de precipitatii, sansele de ploie care sa se transforme in ninsoare la altitudini inalte, sunt de 50%. Cele mai scazute temperaturi vor fi inregistrate in Azuga.

Meteo Bucuresti, 21 noiembrie
Miercuri, in Capitala, temperaturile vor fi cuprinse intre 2 si -1 grade Celsius, potrivit vremea.ido. Vantul va sufla, atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii, in rafale de 54 km/h. Nici miercuri Bucurestiul nu scapa de precipitatii, sansele de ploie, anuntate de meteorologi sunt de 85%, iar precipitatii vor fi de aproximativ 10 L/m².

Adauga un comentariu