Actualitate

Metoda cea mai eficienta pentru curatarea covoarelor si a mobilei tapitate. Petele dispar imediat

Publicat: 27 mart. 2020
Curățarea covoarelor și a mobilei tapițate
Curățarea covoarelor și a mobilei tapițate

Curăţarea covoarelor şi a mobilei tapiţate. Canapeaua, fotoliul său un scaun tapiţat ori covorul pot redeveni ca noi dacă ţinem cont de anumite sfaturi.

Chiar și dacă păstrăm cu grijă mobilierul tapițat, cu timpul el poate deveni destul de murdar. Astfel, utilizarea acestuia s-ar putea să nu ne mai fie pe plac. Dar nu vom arunca lucrurile la gunoi, doar din acest motiv. Iar curățarea chimică de către profesioniști a unei canapele, fotoliului sau unui scaun tapițat poate fi destul de costisitoare. Oare este posibil să rezolvăm problema de sine stătător?

Curăţarea covoarelor şi a mobilei tapiţate

Astăzi, vă spunem cum să curățați mobilierul sau covoarele într-un mod curios și neobișnuit, dar foarte accesibil. Încercați numaidecât acest truc, ca să redați un aspect nou și îngrijit mobilierului preferat.

Cum curățați mobila

Pentru acest produs de curățare universal aveţi nevoie de 2 sticle cu pulverizator, bicarbonat de sodiu, detergent lichid, acid citric și apă.

Turnați 5 linguri de bicarbonat de sodiu într-o sticlă. În cealaltă sticlă – aproximativ 5 lingurițe de acid citric, apoi turnați aproximativ 2-3 linguri de detergent lichid.

Acum turnați a câte 300-350 ml de apă în fiecare sticlă, puneți capacul și agitați bine conținutul. Soluțiile de curățat sunt gata. Acum trebuie doar să utilizăm corect soluțiile, pentru ca mobilierul să devină curat.

Curăţarea covoarelor şi a mobilei tapiţate. Mod de utilizare

Pentru a curăța covoarele sau mobilierul, mai întâi pulverizați abundent soluția din sticla cu bicarbonat de sodiu pe suprafața murdară. Este posibil ca pulverizatorul să se înfunde. De aceea, puteți stropi pur și simplu cele mai murdare sau pătate locuri al mobilierului.

Acum trebuie să pulverizați deasupra lichidul din cea de-a doua sticlă. Astfel, bicarbonatul de sodiu și acidul citric vor reacționa chimic. Spuma rezultată va dizolva cu ușurință chiar și cea mai dificilă pată de pe mobilier. Tot ce mai rămâne de făcut este să ștergeți murdăria cu o cârpă umedă.

Rămâne doar să lăsați mobilierul să se usuce. Iată cum, aproape gratuit, ați reușit să reîmprospătați mobilierul, curățând-ul de murdăria enervantă sau pete grase.

Alte utilizări ale acestei soluţii

Într-un mod atât de simplu puteți curăța nu doar mobilierul de pete, ci și interiorul automobilului. Această metodă eficientă și ieftină vă va ajuta cu siguranță de mai multe ori. Chiar și lucrătorii profesioniști din curățătoriile chimice nu vor crede ochilor lor, când vor vedea un rezultat atât de uimitor.
Adauga un comentariu