National

Metoda de camuflat furtul din genti: prosopul atarnat pe mana

Publicat: 28 aug. 2012
1
Jandarmii l-au surprins pe hot in timp ce baga mana si incerca sa sustraga telefonul mobil care se afla in partea de sus a gentii. Pentru a-si camufla actiunea, acesta avea atarnat pe mana un prosop lung de aproximativ 1,5 metri.
S-a intamplat duminica seara, in jurul orei 21.30, pe faleza portului turistic din municipiul Mangalia, in timpul Festivalului Callatis. Jandarmii l-au surprins pe hot in timp ce baga mina si incerca sa sustraga telefonul mobil care se afla in partea de sus a gentii. Pentru a-si camufla actiunea, acesta avea atarnat pe mana un prosop lung de aproximativ 1,5 metri. Faptasul, de 42 de ani, a declarat jandarmilor ca nu a bagat mana in geanta, ci doar a vrut sa se „scarpine pe picior”.
Comentarii
  • nea reporteru …. psssssssssssssssssssst sa nu mai spui la nimeni…. metoda asta de furat are cel putin douazeci de ani vechime…. banuiesc ca articolu e o noutate :))

  • Ai, ma, ce naiba, n-ati auzit de „tira” ? Prosop, sacosa goala, poseta, pulovar pe brat etc. Mana cu tira mascheaza mina care fura. N-ati auzit de „a tine tira” ? MAi bine uitati-va atent la rromales de langa voi…

  • O alta metoda: tigancile stau in statia de autobuz; cand acesta opreste si calatorii se urca, tigancile le opereaza buzunarele prin spate (calatorul intinde mina sa se tina de bara in autobuz, tiganca intinde mina la poseta)

Adauga un comentariu