International

Metode grotesti de tortura folosite de proxenetii din clanul Sandulache in Spania! Risca sute de ani de puscarie

Publicat: 11 feb. 2019

Victimele fratilor Sandulache din Spania au povestit la proces prin ce momente de groaza au trecut. Potrivit jurnalistilor din Spania, judecatorul a audiat doua tinere care au fost racolate de fratii Sandulache si apoi duse in Oviedo, unde au fost obligate sa se prostitueze. Cristian si Sebastian Sandulache risca pana la 600 de ani de inchisoare pentru numeroasele infractiuni de care sunt acuzati ca le-ar fi comis pe teritoriul Spaniei, informeaza Observator.tv. Tinerele au declarat ca cei doi frati le-au introdus bile metalice in organele genitale pentru a le provoca dureri ingrozitoare fetelor pe care le violau la bordelul din Oviedo. De asemenea, fetele au povestit ca proxenetii le-au obligat sa manance bancnote de euro in anumite zile in care au facut mai putini bani, precizandu-le ca data viitoare vor manca monede.

Interlopi romani condamnati la peste 100 de ani in Spania. Iata ce au facut

Potrivit metro.co.uk, in fata instantei, victimele au povestit un episod ingrozitor in care unul dintre fratii Sandulache, originari din Barlad, au taiat mana unei fete cu o sabie katana. Conform marturiilor depuse, victima, o tanara din Romania, care a practicat sporturi de contact in tara, era mult mai puternica decat alte fete. Totusi, pentru a o pedepsi pentru ca nu a produs suficienti bani, fratii Sandulache au batut-o atat de tare incat nu s-a putut ridica din pat o saptamana intreaga. Ulterior, unul dintre frati i-a taiat fetei o mana cu o sabie katana. Tanara a fost dusa la spital, iar medicii i-au salvat viata, insa a ramas fara o mana.

Cei doi frati au reusit sa obtina, de pe urma tinerelor obligate sa se prostitueze, aproximativ 1,5 milioane de euro. In urma cu o luna, judecatorii unui tribunal din Spania i-au condamnat pe cei doi frati la 108 ani de inchisoare, respectiv cate 54 de ani fiecare si i-au obligat sa achite cate 500.000 de euro fiecare pentru spalare de bani, dar si suma de 285.000 de euro drept daune morale pentru victime. Decizia nu a fost definitiva si a fost atacata cu apel, apel ce se judeca in aceasta perioada.
 loading...

Adauga un comentariu