Educatie intima

Metode pentru marirea penisului

Publicat: 20 dec. 2010
7

Legatura dintre marimea penisului si virilitate este una dintre zecile de steriotipii la care adesea apeleaza oamenii pentru a se raporta la realitate. Multi barbati si-au pus intrebari cel putin o data in legatura cu „centimetrii din pantaloni” si adesea le-a fost teama ca nu au marimea adecvata unei vieti sexuale fericite.

De aici pana la dorinta de a avea un penis mai mare nu a fost decat un pas, iar producatorii produselor pentru marirea penisului (fie ele dipozitive sau compusi farmaceutici) au avut de castigat de pe urma complexelor noastre. Trebuie sa stiti insa ca nu toate produsele care promit cativa centimetri in plus sunt eficiente.

1. Pilulele 
Pilulele pentru marirea penisului sunt poate cel mai popularizat produs in aceasta privinta. Insa, in majoritatea cazurilor, avantajele si actiunile benefice raman la stadiul de „reclama”, caci nici unul dintre aceste produse nu are efecte permanente de marire a penisului.

2. Pompita 
Pompita pentru marirea penisului este de multe ori recomandata de medicii specialisti si ca metoda de tratare a impotentei. Modul de utilizare este foarte simplu, tubul cilindric al acestui dispozitiv fiiind plasat pe penis. Dupa aceea aerul este pompat afara ceea ce face ca gradul de vascularizare sa creasca asemenea unei erectii normale. In acel moment, la baza penisului este plasat un inel care va face ca sangele de la nivelul penislului sa se scurga mult mai incet. Procesul de marire a penisului cu ajutorul acestui dispozitiv are o durata de doar 24 de ore. Ceea ce mai trebuie sa stiti insa este faptul ca pompita pentru marirea penisului poate duce la aparitia efectelor adverse, precum ruperea vaselor de sange ceea ce va cauza tumefiere si chiar durere in zona lezata.

3. Exercitiile
Existenta unor potentiale exercitii pentru marirea si tonifierea penisului, nu poate fi incadrata decat in randul „ideilor preconcepute”. Penisul nu este un organ musculos, si, prin urmare, nu pot exista exercitii pentru marirea dimensiunii acestui organ.

4. Interventii chirurgicale
Operatiile pentru marirea penisului, sunt poate cele mai sigure metode de reusita in aceasta privinta, si in plus efectul lor este permanent. Pentru aceasta, medicul specialist va sectiona ligamentele care sustin penisul in pozitia sa initiala, si in acest fel suprafata exterioara a penisului va putea fi marita. Un aspect neplacut al acestei interventii chirurgicale consta in faptul ca uneori cicatricile pot fi profunde, iar penisul erect va fi indreptat in jos.

5. Implant dermic
Este tot o interventie chirurgicala care presupune extragerea tesutului adipos din alte parti ale corpului si implantarea lui la nivelul penisului. Efectul acestei operatii poate fi de cele mai multe ori inestetic deoarece dimensiunea glandului penian nu poate fi modificata.

Complicatii si reactii adverse
Ca in cazul oricarei alte interventii chirurgicale, si operatiile pentru marirea penisului pot prezenta complicatii si reactii adverse, precum:
– aparitia unei stari de anxietate, ceea ce va face ca pacientului sa ii fie destul de greu sa atinga climaxul satisfactiei in timpul actului sexual;
– pot aparea infectii post opartorii;
– leziuni la nivelul tesuturilor sau a sistemului nervos din zona genitala;
– pacientul poate prezenta reactii alergice la anestezic.

Inainte de a decide ca penisul dumneavoastra nu are marimea corespunzatoare este bine sa incercati sa va consultati si cu partenera dumneavoastra de viata, iar acest lucru este cu atat mai important cu cat un studiu recent a relevat faptul ca in general femiele considera ca un penis prea mare este mai degraba incomod.

Citeste si:

Pana sexuala la barbati

Lucruri mai putin stiute despre penis

Studii stupide despre sex

Sexul si recordurile sale

Adauga un comentariu