Remedii naturiste

Metode rapide de curatare a bijuteriilor

Publicat: 01 iun. 2019
7

Sosul pentru pizza poate fi ingredientul salvator in cazul in care inelul preferat si-a pierdut stralucirea. In cazul in care vreti sa-i redati stralucirea, nu atelierele bijutirilor sunt cele mai aproape locuri spre care sa va indreptati, ci propria bucatarie.

Indiferent daca le-ati primit, sunt mostenite de la generatiile trecute sau le-ati cumparat si apoi le-ati uitat prin cutia de bijuterii, cele mai multe inele, coliere sau pandantive ajung sa-si piarda stralucirea odata cu timpul.  In cazul in care doriti sa readuceti la viata, nu va grabiti spre primul atelier pentru a le curata. Specialistii sunt de parere ca, dand dovada de putina indemanare, puteti face acest lucru in propria casa, scrie adevarul.ro, care citeaza simplemost.com.

Bicarbonat de sodiu si detergent de vase Aveti nevoie de putin detergent de vase, bicarbonate de sodiu, folie de aluminiu, apa si un castron. Dupa ce puneti folie de aluminiu pe intreaga suprafata a vasului, adaugati bicarbonatul de sodiu, detergentul de vase si apa fierbinte. Lasati bijuteriile in acest amestec timp de 10 minute si apoi curatati cu o periuta de dinti. La final, uscati bijuteriile cu un servet de bumbac.

Otet Otetul reda rapid stralucirea aurului. Puneti bijuteriile de aur in otet  timp de pana la 15 minute, apoi utilizati o periuta de dinti moale pentru a le curata. La final clatiti-le bine in apa.

Ketchup Sosul preferat pentru pizza poate fi ingredientul salvator atunci cand vine vorba de curatarea bijuteriilor. Aciditatea rosiilor poate indeparta stratul depus pe ineul preferat, daca il lasati sa actioneze 5-10 minute.

Adauga un comentariu