Hardware

Meze 88 Classics – castile din lemn, create in Romania

Publicat: 08 mai 2012

Meze 88 Classics sunt opera lui Antonio Meze, un designer industrial roman. El a vrut sa creeze si sa aduca pe piata o pereche de casti din lemn ce vor fi apreciate de audiofili. Am acum posibilitatea sa le prezentam pe scurt, urmand ca in viitorul apropiat sa publicam un review mai amplu.

Meze 88 Classics

Asa cum se poate observa, castile Meze 88 au un aspect aparte, dat de carcasa din lemn a difuzoarelor. Datorita texturii individuale a lemnului folosit, fiecare pereche va arata diferit. Designerul roman a cautat sa obtina o calitate foarte buna a constructiei si un produs usor, dar si rezistent in acelasi timp. Eu cred ca a reusit sa obtina toate acestea. Mai mult, se pare ca si la capitolul calitate audio castile Meze 88 Classics stau foarte bine. Prima impresie a fost buna si vom detalia in articolul viitor.

Meze 88 Classics - cutia produsului

Pentru cei care prefera o pereche ceva mai portabila, exista modelul Meze 55. Acestea au diametrul cupelor de 55 mm, fata de 88 mm cat masoara modelul de mai sus. Cei interesati de castile Meze Classics pot accesa pagina oficiala. Pentru mai multe detalii, legate inclusiv de preturi si comenzi, puteti accesa pagina de contact.

Meze 88 Classics - un design aparteloading...

Adauga un comentariu