Cancan ultimă oră

Mia Khalifa a dezvăluit care este cel mai dezgustător lucru prin care a trebuit să treacă

Publicat: 24 ian. 2020

Mia Khalifa, vedetă incontestabilă a filmelor pentru adulţi, a dezvăluit, recent, care este cel mai dezgustător lucru prin care a trebuit să treacă de-a lungul carierei.

Mia Khalifa a făcut carieră în filmele pentru adulţi, dar asta nu a împiedicat-o să devină o voce în spaţiul media, unde nu ezită să comenteze subiecte fierbinţi ale zilei.

Recent, actriţa Mia Khalifa a acordat un interviu jurnaliştilor de la BBC Radio 5 Live, în care a vorbit deschis despre cele mai terifiante momente prin care a trecut după ce a cunoscut celebritatea.

„Zilnic sunt hărţuită în fel şi chip. Şi nu mă refer la hărţuire sexuală, ci la o hărţuire psihică, emoţională. Aceasta îmbracă diferite forme, de la simpla obrăznicie, la agresiunea pură, care-ţi face pielea de găină. Să vă dau un exemplu: sunt tânără, sunt femeie şi se întâmplă să mai ies în cluburi cu prietenii, niciodată singură! Puteţi să vă faceţi o idee despre ce se poate întâmpla într-un loc întunecat, gălăgios, plin de oameni beţi!”, a spus Mia Khalifa.

„De cele mai multe ori, cei care mă abordează îmi cer să facă poze cu mine. Şi vă daţi seama că nu de puţine ori o fac pe un ton dominator, arogant, agasant. Puţini sunt cei care îmi vorbesc frumos, beţi sau nu. Marea majoritate au impresia că, dacă am făcut din filmele pentru adulţi o profesie, mă pot agresa în fel şi chip”, a completat actriţa Mia Khalifa.loading...

Adauga un comentariu