Destinatii turistice

Miami, Casablanca Americii

Publicat: 25 ian. 2012
9

Miami este un oras plin de emotie culoare si texturi. Este fierbinte, sexy si stimuleaza toate simturile dovada a culturii latine aflata in crestere. Este situat in sud- estul Statelor Unite, la Oceanul Pacific, fiind unul dintre cele mai mari orase din Florida, si un important centru pentru turism, finante si pescuit.

Orasul Miami are influente puternice de latino – americane fiind numit Casablanca Americii sau Orasul Magic si este al treilea oras ca popularitate pentru vizitatorii internationali dupa Los Angeles si New York. Aceste apelative surprind aspectul care il face diferit de alte orase americane – identitatea sa de oras cu adevarat pluricultural.

Mare parte din farmecul zonei se datoreaza cartierelor diverse, care intind de la zgaraie – norii din centrul orasului pana la modernul cartier South Beach din Miami Beach, este probabil cea mai recunoascuta zona, cu cladirile art deco in culorile bomboanelor pe fundul cerului senin, plaje de nisip pastelat si palmierii leganati de vant.

Atractii turistice Miami: Castelul de Coral, Muzeul de Arta Bass, Parcul Bayfront, Oleta River State Park.

Adauga un comentariu