WoW!

Mic dejun de vedetă. Ce mănâncă Meghan Markle în fiecare zi

Publicat: 12 mai 2021
Meghan Markle fotografiata din profil
Meghan Markle are 39 de ani și este însărcinată cu al doilea său copil, tatăl fiind Prințul Harry

Meghan Markle are o siluetă impecabilă. În ciuda faptului că este însărcinată şi mai este foarte puţin până va naşte al doilea copil, are în continuare o siluetă frumoasă. Care e secretul său? Uite ce mic dejun are Meghan Markle în fiecare dimineaţă.

Soţia prinţului Harry are 39 ani, este însărcinată cu al doilea copil, dar aproape că arată la fel de bine precum la 20 de ani. Pentru silueta impecabilă, haideţi să aflăm ce mănâncă Meghan Markle în fiecare dimineaţă, la mic dejun. În afară de alimentaţie, ea are grijă, de asemenea, şi să facă exerciţii fizice.

Ce mănâncă Meghan Markle în fiecare dimineaţă, la mic dejun

Iată ce mănâncă actriţa:

  • când se trezeşte, bea apa caldă cu lămâie;
  • la micul dejun serveşte fulgi de ovăz cu sirop de agave şi banane;
  • la gustare are mere cu unt de migdale şi sare de mare;
  • la prânz mănâncă o sursă de proteine şi salată;
  • la gustarea de după prânz are un suc verde;
  • pentru cină prepara paste cu parmezan şi sos de dovlecei. Uneori bea şi un pahar de vin.

Secretele unei siluete impecabile. Trucuri de la Meghan Markle

Soţia fostului prinţ britanic practica regulat yoga şi pilates, mama ei fiindu-i instructor. Nu degeaba, cât a locuit în Marea Britanie a avut o cameră special amenajata pentru aşa ceva, în conacul lor.

„Există atât de multe beneficii atunci când practici yoga – flexibilitate crescută și forță musculară, mai multă fericire, concentrare mentală crescută, o mai mare capacitate de relaxare, scăderea anxietății și un somn mai bun”, a spus Meghan într-un interviu.

Actriţa iubeşte cartofii prăjiţi şi paştele, dar încearcă să aibă mereu o alimentaţie sănătoasă. Mai mult, a adoptat dieta vegană în timpul săptămânii, dar în weekend e mai flexibilă.

„Dacă mă gândesc la greutatea mea, voi elimina glutenul, voi încerca să mănânc vegan, să reduc vinul meu iubit şi poate să nu mănânc un castron mare de paşte dacă am o şedinţă foto a doua zi. Dar, în general, cred că importantă este moderaţia“, a declarat logodnica Prințului Harry în cadrul aceluiași interviu.

Mai mult, Meghan Markle a eliminat din alimentaţia cafeaua. Ca să se simtă plină de energie, îşi prepara diverse sucuri naturale.

„Cred că să ieși la o cafea ajunge să te afecteze până la urmă, așa că încerc să îmi iau energia din sucuri naturale, cum ar fi sucurile verzi”. Sigur că voi bea un pahar de vin – e delicios și îmi face plăcere. Dar trebuie să faci asta cu moderație. Cunoaște-ți corpul și ce funcționează pentru el”, a adăugat Meghan Markle.

Iată, așadar, că Meghan Markle nu ține nici o dietă de slăbit, indiferent că vorbim despre dieta daneză ori dieta vedetelor. Cu ajustarea necesară, are mese echilibrate, sănătoase și sățioase. în plus, are inclus în programul zilnic și exercițiul fizic. Primul ei secret constă în consumarea unui pahar cu apă caldă, cu zeamă de lămâie. Aceasta stimulează tranzitul intestinal, hidratează organismul după o noapte de somn și detoxifiază foarte bine. În plus, pune în mișcare metabolismul și reglează și nivelul glicemic.

Comentarii
Adauga un comentariu