Magazin

MICHAEL SCHUMACHER trece prin momente cumplite: „Nu se stie daca va supravietui”

Publicat: 25 feb. 2014
1

Michael Schumacher trece prin momente cumplite. La aproape doua luni distanta de la tragicul accident in care a fost implicat fostul campion mondial de Formula 1, Michael Schumacher, presa germana vine cu un anunt cutremurator.

Saptamanalul Focus publica, in editia tiparita, un reportaj despre starea in care se afla Michael Schumacher, iar informatiile obtinute de jurnalistii nemti nu sunt deloc pozitive. Dupa ce au discutat cu apropiatii spitalului din Grenoble, jurnalistii lanseaza o varianta cutremuratoare.

Citeste si: MICHAEL SCHUMACHER a dat primul semn de VIATA. Felipe Massa a furnizat o informatie EPOCALA

„Din cate se pare, Schumacher nu se afla momentan in pericol de moarte, dar nu se stie daca Michael Schumacher va supravietui si cum o va face. Medicii au semne mari de intrebare”, a scris saptamanalul Focus, in editia tiparita.

Jurnalistii din Germania vin cu un anunt inspaimantator despre starea lui Michael Schumacher. Saptamanalul Focus sustine ca medicii de la spitalul din Grenoble au suspendat procedurile de scoatere din starea de coma artificiala in care se afla septuplul campion mondial al Formulei 1.

Citeste si: Ce drama! Michael Schumacher nu da semne de trezire!

Potrivit sursei citate de ziare.com, au aparut complicatii care ar necesita mentinerea fostului pilot neamt in coma. Familia lui Schumacher si echipa de medici de la Grenoble nu au reactionat la aceasta veste.

Adauga un comentariu