Mick Schumacher, despre discuțiile cu tatăl său: „Avem experiențe diferite, iar felul în care șofezi s-a schimbat în ultimii ani”

Mick Schumacher a reunoscut că vorbeşte cu tatăl său si, a declarat, că-i ascultă sfaturile. Mai mult, Jean Todt a mărturisit că îi urmăreşte cursele fiului.
Mick Schumacher este gata să calce pe urmele tatălui său, Michael, mai ales după ce s-au îmrăştiat zvonurile referitoare la o ofertă de la o echipă din Formula 1 pentru sezonul viitor.

Recent, Jean Todt dezvăluise că marele campion german urmărește cursele la care participă fiul său – un indiciu că Michael Schumacher și-a revenit după accidentul teribil de acum 7 ani când a suferit leziuni cerebrale.

Michael Schumacher vorbește din nou

Mick a fost pilot în Formula 2 în ultimul an și a recunoscut că îndrumările tatălui său îi sunt de mare folos. Fără să realizeze, Schumacher jr. a admis că vorbește în prezent cu tatăl său, care îi dă sfaturi despre modul în care trebuie să își construiască întreaga carieră în Formula, fie că vorbim de 1 sau 2. Schumacher jr. a dezvăluit inclusiv faptul că există diferențe mari de viziune asupra șofatului.

”Bineînțeles că toate sfaturile tatălui meu sunt binevenite, el mă ajută de pe vremea când începusem să concurez la karting. Însă, trebuie să recunosc că suntem diferiți, avem experiențe diferite, iar felul în care șofezi s-a schimbat în ultimii ani”.

În același interviu, el a recunoscut că a beneficiat de sfaturile tatălui său care nu a mai fost văzut sau auzit de la accidentul de schi din 2013.

„Ceea ce a făcut a fost extraordinar”, a spus Mick. „Îmi dau seama de asta din ce în ce mai mult în fiecare zi. În anul după ce m-am născut, a câștigat primul din cinci campionate mondiale la rând, ceea ce încă mi se pare incredibil”, a dezvăluit el.

„Dar sincer, nu l-am văzut niciodată ca fiind cel mai mare șofer din lume – în primul rând, el este doar tatăl meu”.
Când a fost întrebat dacă a fi „Schumacher” este o presiune majoră, fiul a răspuns: „Sincer, nu simt nicio presiune din cauza numelui de familie. Cea mai mare parte a stresului vine de la mine”, i-a spus el lui Kicker.

Și dacă intră în grilă în 2021, Mick a promis să adopte aceeași abordare constantă care i-a atins obiectivele în categoriile de juniori.

„Tot timpul trebuie să înveţi”, a spus el şi continuă: Acum o mașină de Formula 2 cântărește 780 de kilograme, înainte aveau doar 500 de kilograme. Dar sunt și multe asemănări. Abia acum realizez ce performanțe extrordinare a reușit tatăl meu,” a declarat Mick Schumacher într-un interviu recent.

Tânărul german este aproape de un contract cu echipa Haas în 2021 și va vedea ce înseamnă să fii la volanul unui bolid de Formula 1, scrie f1-fansite.

Citește și:
„Limba Covid”, unul dintre cele mai noi simptome ale Covid-19
Un şef de Poliție și-a dat demisia după mesajul transmis unui subaltern: Te încing în bătaie când ajungi la secţie
Liderul opoziţiei ruse, Alexei Navalny, a fost arestat pe Aeroportul din Moscova după ce a revenit din Germania
Coronavirus: purtarea a două măști este mai eficientă?
Cine este Roxana Ghiță de la Survivor România 2021. Jador îndrăgostit de ea?
Stresul poate schimba culoarea părului?
Horoscop 18 ianuarie 2021. Balanțele își fac o mulțime de planuri pentru noul an
6 semne ale stresului pe care nu le-ai observat
Hinterlopii de pren târg, „eroi” în lupta cu Guvid-19! Ce le-a mai trecut prin cap!
Elevi de la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iași, implicați într-un proiect legat de un viitor sustenabil