International

Microciparea bebelusilor, OBLIGATORIE din 2016? Stirea FALSA care face inconjurul lumii

Publicat: 05 nov. 2014

O informatie recenta arata ca toti nou-nascutii din Europa ar urma sa aiba implantat cate un microcip incepand cu decembrie 2016.
Informatia a aparuta in presa din Finlanda, ea fiind aflata pentru prima data de studentii si specialistii in medicina din acest stat, scrie Living Traditionally, insa ea nu a fost confirmata in mod oficial.
Microcipul va include si un senzor GPS, alaturi de o baterie care se va inlocui o data la doi ani in clinicile de stat din intreaga Europa. O persoana cu un astfel de implant cu GPS poate fi localizata cu o marja de eroare foarte mica, de cinci metri. Microcipul se va conecta direct la un satelit.

Citeste si:Amenzi USTURATOARE pentru cei care nu-si vor MICROCIPA cainii

Stirea a mai circulat in spatiu virtual, dar s-a dovedit a fi una falsa. Dupa mai multe verificari, s-a dovedit ca stirea este FALSA, mai multe publicatii obtinand dezmintiri de la autoritatile UE. In 2013 a circulat o alta astfel de stire conform careia toti americanii ar urma sa aiba CIP-uri. 
 


loading...

Comentarii
 • Capitolul 13 Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul
  1. Şi am văzut ridicându-se din mare o fiară, care avea zece coarne şi şapte capete şi pe coarnele ei zece cununi împărăteşti şi pe capetele ei: nume de hulă.
  2. Şi fiara pe care am văzut-o era asemenea leopardului, picioarele ei erau ca ale ursului, iar gura ei ca o gură de leu. Şi balaurul i-a dat ei puterea lui şi scaunul lui şi stăpânire mare.
  3. Şi unul din capetele fiarei era ca înjunghiat de moarte, dar rana ei cea de moarte fu vindecată şi tot pământul s-a minunat mergând după fiară.
  4. Şi s-au închinat balaurului, fiindcă i-a dat fiarei stăpânirea; şi s-au închinat fiarei, zicând: Cine este asemenea fiarei şi cine poate să se lupte cu ea?

  • 5. Şi i s-a dat ei gură să grăiască semeţii şi hule şi i s-a dat putere să lucreze timp de patruzeci şi două de luni.
   6. Şi şi-a deschis gura sa spre hula lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui şi cortul Lui şi pe cei ce locuiesc în cer.
   7. Şi i s-a dat să facă război cu sfinţii şi să-i biruiască şi i s-a dat ei stăpânire peste toată seminţia şi poporul şi limba şi neamul.
   8. Şi i se vor închina ei toţi cei ce locuiesc pe pământ, ale căror nume nu sunt scrise, de la întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului celui înjunghiat.
   9. Dacă are cineva urechi – să audă!
   10. Cine duce în robie de robie are parte; cine cu sabia va ucide trebuie să fie ucis de sabie. Aici este răbdarea şi credinţa sfinţilor.

   • 11. Şi am văzut o altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur
    12. Şi toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare, în faţa ei. Şi face pământul şi pe locuitorii de pe el să se închine fiarei celei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.
    13. Şi face semne mari, încât şi foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
    14. Şi amăgeşte pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă înaintea fiarei, zicând celor ce locuiesc pe pământ să facă un chip fiarei care a fost rănită cu sabia şi a rămas în viaţă.
    15. Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei.

    • 16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
     17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
     18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.

     • Totul se va rezuma la o alegere ! Alegerea vietii noastre : Daca vei accepta microcipul sau nu.

Adauga un comentariu