Software & Hardware

Microsoft a achizitionat oficial o aplicatie de email pentru Android cu peste 200 de milioane de dolari

Publicat: 02 dec. 2014
5

Microsoft incearca sa ofere o experienta cat mai buna pentru email.

Zvonurile din ultima vreme s-au confirmat – Microsoft a achizitionat aplicatia de email pentru Android, Acompli. Este o modul prin care cei de la Microsoft incearca sa faca un nou pas in tentativa de a oferi o experienta pe email perfecta.

Cei de la Acompli sunt recunoscuti pentru interfata intuitiva si versatilitatea intre platformele mobile, asa ca aceasta miscare a celor de la Microsoft nu e deloc surprinzatoare. Cel mai probabil, Acompli va ramane o aplicatie de sine statatoare, insa va avea o noua directie si un nou lider.

Rajesh Jha, vice-presedintele Outlook si Office 365, a explicat aceasta miscare a celor de la Microsoft: „Achizitia este o parte din efortul companiei pentru a-i ajuta pe oameni sa realizeze mai mult cu telefoanele mobile. Anul acesta am adus Office pe iPad si iPhone si recent am anuntat ca vom aduce Office si pentru Android. Acesti pasi sunt importanti in efortul nostru de a aduce cea mai buna experienta pe platformele mobile si continuam sa progresam. Suntem entuziasmati de ce este posibil sa facem construind pe succesul aplicatiilor si munca echipei Outlook este in desfasurare. Obiectivul nostru este sa oferim aplicatii fantastice pe toate platformele care sprijina o varietate de servicii de email folosite de oameni in ziua de astazi si sa-i ajutam sa realizeze mai mult”.

Pretul acestei afaceri nu este cunoscut, insa cei de la Android Authority spun ca a costat peste 200 de milioane de dolari.

Adauga un comentariu