Software & Hardware

Microsoft inchide Sunrise, una dintre cele mai frumoase si apreciate aplicatii pentru calendar

Publicat: 15 mai 2016
5

Sunrise, una dintre cele mai apreciate si frumoase aplicatii de calendar, va fi inchisa de Microsoft, la un an dupa ce gigantul software a preluat firma care o dezvolta. Anuntul nu este chiar suprinzator, deoarece Microsoft a anuntat anul trecut ca va incorpora tehnologia din Sunrise in aplicatia mobila Outlook.
 
Sunrise va inceta sa functioneze la sfarsitul lunii august a acestui an pentru cei care o vor pastra instalata pe telefoane. Aplicatia va disparea din App Store in urmatoarele zile, iar acelasi lucru se va intampla si cu versiunea pentru Android.
 
„Nu mai putem actualiza aplicatia Sunrise. Nu vor mai fi adaugate noi functii. Nu vor mai fi remediate problemele”, au scris dezvoltatorii aplicatiei intr-o nota catre utilizatori.
 
Microsoft a anuntat ca tehnologia Sunrise va fi incorporata in aplicatiile Outlook pentru Android si iOS. Compania a imbunatatit permanent functia de calendar din aplicatie. Luna trecuta a fost adaugat suport pentru Facebook, Evernote si Wunderlist.
 
Aplicatia Sunrise a fost lansata in 2012 si a atras rapid recenzii pozitive, gratie interfetei curate si caracteristicilor oferite.
 
Din fericire, pentru cei care doresc o aplicatie de calendar de sine statatoare, exista alternative excelente. Una dintre acestea este Cal, disponibila gratuit pentru Android si iOS.

Adauga un comentariu