Stiri

Microsoft isi reinventeaza serviciile SkyDrive

Publicat: 22 iun. 2011

Dupa ce Apple a prezentat in cadrul WWDC o varianta a serviciilor de Cloud computing extrem de atractiva, pe blogul oficial un oficial Microsoft a publicat un post foarte detaliat in ceea ce priveste versiunea actualizata a SkyDrive – serviciu online al Microsoft existent pe piata deja de aproximativ patru ani.

Printre modificarile aferente noii versiuni, se numara timpul de acces si de raspuns micsorat de aproximativ 10 ori indiferent de actiunea pe care o doriti dusa la bun sfarsit, o interfata optimizata care profita mult mai bine de HTML5, cat si o noua aplicatie web pentru vizualizarea fotografiilor. Aceasta din urma include atat o noua modalitate dinamica de a vedea versiuni „icoana” ale tuturor fotografiilor, cat si o interfata imbunatatita pentru vizualizarea tutoror fotografiilor in mod prezentare – slide show.

Un alt avantaj este dat de player-ul integrat in browser, capabil de a reda clipurile video in format H.264, astfel aproape toate filmele inregistrate cu telefonul, de exemplu, trebuie doar copiate pe SkyDrive si pot fi accesate de oriunde de pe planeta. Chiar daca puteti copia aproape orice pe SkyDrive, merita sa retineti ca, pe langa fotografii si clipuri video, toate fisierele de tip office pot fi vizualizate si editate cu usurinta.

Daca nu ati apucat pana acum sa interactionati cu serviciul celor de la Microsoft, o puteti face oricand accesand www.skydrive.com.

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit