Gadgeturi

Microsoft lanseaza noi mouse-uri cu buton Start

Publicat: 26 mai 2013
5
Utilizatorii Windows 8 inca se mai contrazic daca noul mediu grafic Modern UI a fost o idee buna sau nu, cei din urma asteptand o posibila reaparitie a butonului Start in mediul desktop odata cu viitorul Windows 8.1. Intre timp, Microsoft incearca sa-i impace pe partizanii perifericelor traditionale prin lansarea a doi noi mouse-uri, care incearca sa reduca handicapul de ergonomie dintre modul clasic de control si noua interactiune tactila, scrie go4it.ro.
Noile periferice Microsoft sunt Sculpt Comfort Mouse si Sculpt Mobile Mouse, acestea remarcandu-se prin aparitia unui buton Windows de mari dimensiuni, care va oferi acces direct ecranul Start, si a traditionalei role de derulare cu doua axe.
Primul dintre aceste produse este un mouse de dimensiuni mai mari, asemanator modelelor anterioare ale companiei precum Confort Mouse 6000. Oferind conectivitate Bluetooth si senzorul Blue Track, Sculpt Confort Mouse extinde functia butonului hardware Windows prin acoperirea lui cu o suprafata tactila cu suport pentru gesturi. Prin derularea in sus, aceasta va permite comutarea intre aplicatiile Modern UI deschise, in timp ce o miscare in jos va deschide panoul pentru multitasking din stanga ecranului.
Sculpt Mobile Mouse este un produs portabil de dimensiuni mai mici, acesta oferind un buton simplu Windows fara optiunile de control prin gesturi, design ambidextru, conectivitate radio prin intermediul unui receptor USB, si acelasi senzor Blue Track.
Adauga un comentariu