Stiri

Microsoft, mai de incredere decat Apple in opinia consumatorilor

Publicat: 15 ian. 2014

Un studiu realizat de firma de analiza Forrester arata ca Microsoft are nivelul cel mai inalt de incredere in randul consumatorilor. Compania a depasit Apple, Google si alte branduri importante din lumea IT.

Sondajul a fost realizat dupa cele mai noi dezvaluiri legate de NSA. Toti marii producatori de electronice au negat inserarea unui „backdoor” in electronice, care sa permita spionarea utilizatorilor de catre serviciile secrete. De cel mai mare nivel de incredere in acest sens se bucura insa Microsoft.

Folosirea la scara larga a produselor Microsoft, in special Windows, a dus la construirea unui brand extrem de puternic, spun analistii Forrester. In acest sens, Microsoft a depasit chiar si Apple, companie privita cu mai multe rezerve.

Increderea in Microsoft a fost confirmata si de alte studii, iar compania ar putea avea astfel cea mai avantajoasa pozitie pe piata IT in acest moment pentru lansarea de produse si servicii noi. Chiar daca se plang de calitatea lor, cei mai multi utilizatori au incredere in modul in care Microsoft le protejeaza drepturile.loading...

Adauga un comentariu