Sisteme de operare

Microsoft pregateste Windows 8 RTM (versiunea finala)

Publicat: 27 iun. 2012

Windows 8 este gata sa treaca la stadiul RTM (Release To Manufacturing), ceea ce inseamna ca sistemul de operare a ajuns la forma finala de prezentare si nu va mai primi modificari importante pana la evenimentul oficial de lansare, programat sa aiba loc in aceasta toamna.

Microsoft pregateste versiunea RTM de Windows 8

Windows 8 RTM primeste un numar de revizie intern ce incepe de la 8500 si va fi gata de livrare catre marii integratori OEM la inceputul lunii iulie.

Printre altele, Kit-ul final de instalare pentru Windows 8 este asteptat sa vina fara tema de interfata Aero Glass, responsabila pentru celebrele ferestre transparente din Windows 7 si Vista. Altfel spus, interfata clasica din Windows 8 va fi mai putin atragatoare din punct de vedere estetic, dar si un pic mai rapida decat cea din Windows 7. Daca nimic nu se schimba pe ultima suta de metri, Windows 8 nu va avea butonul Start Menu si meniul aferent in interfata clasica, functionalitatea acestuia fiind preluata de noul ecran de start realizat in stilul interfetei Metro.

Microsoft planuieste lansarea publica a sistemului de operare Windows 8 pentru jumatatea lunii octombrie, urmata catre sfarsitul aceleiasi luni de lansarea sistemului Windows Phone 8, destinat urmatoarei generatii de telefoane inteligente cu platforma Windows Phone.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit