Jocuri

Middle-earth: Shadow of Mordor – data de lansare si trailer nou

Publicat: 03 apr. 2014

Warner Bros. Interactive Entertainment si Monolith au anuntat data de lansare pentru Middle-earth: Shadow Of Mordor – 7 octombrie 2014, dezvaluita prin intermediul celui mai nou trailer al jocului.

Middle-earth: Shadow Of Mordor este un titlu de actiune third person plasat in universul Lord of The Rings. Povestea se invarte in jurul lui Talion, un ranger a carui familie este ucisa in fata propriilor ochi. Doborat in noaptea in care Sauron si armatele sale s-au intors in Mordor, Talion este readus la viata de un Spirit al razbunarii, fiindu-i oferite abilitatile unui Wraith.

Marea noutate adusa de joc este Nemesis System, rutine ce vor permite crearea procedurala a monstrilor intalniti, in functie de actiunile si deciziile jucatorului. Astfel, fiecare inamic pe care Talion il va infrunta va fi unic, diferentiat de personalitatea sa, de punctele sale forte sau de slabiciuni.

Middle-earth: Shadow Of Mordor va fi lansat pe 7 octombrie 2014, pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One si PlayStation 4. Cei care aleg sa precomande jocul vor primi The Dark Ranger bonus pack (care va include un skin Dark Ranger, precum si Test of Power Challenge Mode, alaturi de leaderboards pentru acest mod de joc).loading...

Adauga un comentariu