Jocuri

Middle-earth: Shadow Of Mordor – primele secvente de gameplay

Publicat: 27 ian. 2014

Warner Bros. Interactive Entertainment si Monolith au lansat primele secvente de gameplay din Middle-earth: Shadow Of Mordor, viitorul joc de actiune third person plasat in universul Lord of The Rings.

Dupa cum puteti vedea in continuare, Middle-earth: Shadow Of Mordor imbina elemente din mai multe alte jocuri (printre care seriile Batman: Arkham sau Assassin’s Creed) in incercarea de a oferi o experienta cat mai fidela universului Lord of The Rings.

Povestea din Middle-earth: Shadow Of Mordor se invarte in jurul lui Talion, un ranger a carui familie este ucisa in fata propriilor ochi. Doborat in noaptea in care Sauron si armatele sale s-au intors in Mordor, Talion este readus la viata de un Spirit al razbunarii, fiindu-i oferite abilitatile unui Wraith.

Marea noutate adusa de joc este Nemesis System, rutine ce vor permite crearea procedurala a monstrilor intalniti, in functie de actiunile si deciziile jucatorului. Astfel, fiecare inamic pe care Talion il va infrunta va fi unic, diferentiat de personalitatea sa, de punctele sale forte sau de slabiciuni.

Middle-earth: Shadow Of Mordor va fi lansat pentru PC, Xbox 360, PlayStation 3, Xbox One si PlayStation 4.loading...

Adauga un comentariu