Magazin

Mihaela Borcea a pus doctorii sa o anunte cand Alina pleaca de la spital

Publicat: 15 mart. 2012
1
In ciuda faptului ca s-au separat de ceva timp, Mihaela Borcea nu a ramas indiferenta la incercarea prin care a trecut in urma cu cateva zile fostul ei sot, Cristi, confirmand spusele ei din cadrul unei emisiuni TV: „Nu se pot arunca 22 de ani la gunoi„, scrie Cancan.
Vestea ca actionarul dinamovist Cristi Borcea are nevoie urgent de o interventie chirurgicala pe cord deschis a picat ca un trasnet asupra intregii familii. Singurii scutiti de acest stres au fost gemenii, copiii din prima casatorie ai lui Cristi cu Mihaela. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Patrick, baiatul cel mare al fostului cuplu Borcea. Venit intr-o minivacanta in Romania, Patrick s-a dovedit a fi un sprijin real pentru mama sa. Ingrijorata de starea de sanatate a barbatului langa care a trait mai bine de doua decenii, doamna Borcea a tinut mortis sa-si viziteze fostul sot imediat dupa interventia suferita. Se pare insa ca nu i-a fost tocmai usor, Alina nedezlipindu-se nicio clipa de langa oficialul „ros-albilor”. 
Stresata de orele lungi de asteptare, Mihaela a apelat la ajutorul cadrelor medicale, rugandu-le sa o anunte atunci cand noua doamna Borcea paraseste spitalul. Lucru care s-a si intamplat de altfel. Cert este ca a parasit spitalul cu lacrimi in ochi, impreuna cu fiul lor cel mare. Nici Alina nu a afisat o stare mai buna, stresul si oboseala fiind vizibile pe fata ei. Acum, fosta doamna Borcea asteapta un nou semn de la cadrele medicale insarcinate sa-i dea de veste imediat ce Alina pleaca de langa Cristi, pentru a putea reveni la spital cu gemenii. 
Adauga un comentariu