Sport

Mihaela Buzarnescu nu se mai regaseste. A luat bataie de la numarul 356 mondial

Publicat: 19 nov. 2018
1

Mihaela Buzarnescu a suferit o înfrângere neasteptata în fata numarului 356 WTA. Frantuzoaica Audrey Albie, o sportiva în vârsta de 24 de ani, a reusit sa produca surpriza, în cadrul Campionatului National al Frantei.

În vârsta de 30 de ani, Mihaela Buzarnescu a pierdut în fata lui Audrey Albie cu 4-6, 6-1, 6-2. Românca a început în forta partida. În primul set a condus cu 5-1 si parea ca se va impune fara prea multe probleme. În schimb, jucatoarea noastra a început sa comita multe greseli, care au provocat o rasturnare de situatie si totodata, o iesire nervoasa a româncei.

În cadrul turneului francez, Mihaela Buzarnescu evolueaza alaturi de Irina Bara, nr. 139 mondial, în echipa Saint-Die. Cele doua românce vor intra în vacanta, miercuri, dupa ultima etapa a Campionatului National al Frantei.

Mihaela Buzarnescu, a doua cea mai bine clasata jucatoare din România

Accidentarea suferita la Roger Cup a coborât-o pe Buzarnescu 4 locuri în clasamentul WTA. Ea continua sa fie a doua cea mai bine clasata jucatoare de tenis românca, pe locul 24 de mondial. Liderul WTA este în continuare Simona Halep.

În vârsta de 30 de ani, Mihaela Buzarnescu s-a accidentat pe 6 august, într-o partida disputata în fata Elinei Svitolina (actual numar 4 mondial), în turul secund la Montreal. Românca a iesit de pe teren într-un scaun cu rotile, cu piciorul drept bandajat pâna aproape de genunchi.
Mihaela Buzarnescu s-a recuperat cu metode moderne, inclusiv cu sedinte la criosauna, unde suporta temperaturi de -150 de grade Celsius.

 





Adauga un comentariu