National

Mihaela Ceaușescu, nepoata lui Nicolae Ceauşescu, dezvăluiri incredibile: „Eu îl omor la noapte și ce o să se întâmple?”

Publicat: 22 nov. 2021
Mihaela, Elena și Nicolae Ceaușescu
Mihaela, Elena și Nicolae Ceaușescu

Nepoata lui Nicolae Ceaușescu, Mihaela Ceaușescu, a vorbit luni, 22 noiembrie 2021, despre un moment mai tensionat din familia sa atunci când fostul dictator a plesnit-o.

Aceasta a mărturisit că, din cauza modului în care a decurs primul mariaj, îl regretă, acesta devenind un calvar. Mihaela Ceaușescu a menționat că decizia sa de a divorța nu a fost pe placul familiei deoarece ar fi pătat imaginea intactă pe care încercau să o păstreze și a fost nevoită să recurgă la amenințări pentru a putea pune capăt căsătoriei.

Nici nu cunoscusem bine persoana, deci eu m-am ambiţionat. Eram mai temperamentală (…) Situaţia ca a mea nu a mai fost. Adevărul este că verişoarele mele s-au căsătorit mai târziu, au aşteptat şi au găsit parteneri care corespundeau unor cerinţe. E adevărat că după Revoluţie majoritatea au divorţat. Adică ei au plecat. Au divorţat fix după Revoluţie.

După această căsătorie, pe urmă a urmat divorţul, care a fost şi mai mare scandal. Ăla a durat ani de zile. Eu nu am reuşit să divorţez, pentru că dacă tot m-am căsătorit, acum trebuia să stau. Eu am băgat divorţ de trei-patru ori. Mă duceam, mă uitam acolo, nu mai era dosarul meu. Îmi spuneau că a venit cineva şi l-a retras. Eu iar mă duceam şi depuneam. A fost un mare scandal.

Nepoata lui Nicolae Ceaușescu a fost constrânsă să nu divorțeze

Şi, cu divorţul am ajuns chiar la unchiul Nicolae. M-au chemat acolo. A fost dur de tot. M-au chemat acasă, în Primăverii. Întâi a încercat tata să vorbească cu mine şi a spus: Te-ai căsătorit, ți-am spus că nu faci un lucru bun. Ai doi copii, acum, te rog, să îți bagi mințile în cap. Am zis că eu nu mai pot să stau. Suntem oameni diferiți, nu pot. Apoi au venit niște frați, unchi de-ai mei, cu care era tata mai apropiat. Au încercat să mă convingă, eu nimic. Iară băgam divorț. Adevărul e că nu mai era de stat.

Mă cheamă unchiul, pe mine, pe mama, era Nicu, unchiul meu și Elena Ceaușescu. Și îmi explică, la început foarte frumos și calm, că a început totul calm. Noi întotdeauna începem totul calm. Mai târziu izbucnim. Mi-a explicat că nu se poate, pentru că familia Ceaușescu trebuie să fie un model, toată lumea este cu ochii noi, nu se poate să fie o persoană divorțată.

Mihaela Ceaușescu: „Eu îl omor la noapte și ce o să se întâmple?”

Și eu am zis, da, dar eu nu mai stau. Zice, eu am găsit o soluție. Tu rămâi cu fetele în apartament, că aveam doi copii. O să îi găsim și lui un apartament. Stați separat, dar căsătoriți nu. Zic, nu, păi eu am 29 de ani. Eu mai am dreptul la viață. Și viața mi-a mai dat două șanse înviață, nu? Zic, nu. Așa ceva nu accept. Bine, zice, dar, oricum nu poți să facă, că tu nu vei divorța.

Și atunci mi-a venit o idee destul de năstrușnică și am zis bine, deci divorțată în familia Ceaușescu nu se poate. Nu. Dar criminală se poate? Zic eu îl omor, la noapte îi iau gâtul. Eu îl omor la noapte și ce o să se întâmple?

O să vină, o să îl ia de acolo, îl îngroapă repede, că nu o să vreți să se spună că l-am omorât. Mă duceți pe mine la sanatoriu vreo două luni, dar nu mă țineți mult, că cine să crească copiii mei? Și am rezolvat problema. Și am divorțat. Nu l-aș fi omorât, dar a funcționat.

Singura palmă, dar așa, un dos de palmă, așa un dos de palmă, când am spus că îi iau gâtul. Dar criminală, ce ziceți dacă devin criminală? Mama plângea, se ține de mână cu mătușa mea (n.r Elena Ceauşescu) și plângeau amândouă.

Nu era diabolică (n.r. Elena Ceaușescu), era un om mai exigent și avea standarde foarte înalte. Ea se ținea de mână cu mama și spunea: Cum nu avem noi noroc cu copiii ăștia. Uită-te ce ne fac. Ele plângeau, eu eram într-o stare de agitație extraordinară, pentru că altfel nu aș fi spus, dar a funcționat. Pe urmă mi-a zis mama: L-a sunat unchiu-tu pe taicătu şi tata i-a zis, lăsaţi-o să divorţeze că asta e în stare de orice. Şi am divorţat”, a mărturisit Mihaela Ceaşescu.

 

Adauga un comentariu