Eveniment-Social

Mihaela Popa: „Oajdea va imparti voturile cu Nichita”

Publicat: 20 feb. 2012
1

In ciuda faptului ca nu a desemnat inca un candidat pentru primarie, filiala PD-L Iasi este sigura ca va castiga scrutinul electoral din vara. Senatorul Mihaela Popa a sustinut ca noul candidat ar trebui sa fie la fel ca prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu. Mai mult, liderii PD-L s-au aratat multumiti de intrarea in cursa pentru primarie a deputatului PP-DD Daniel Oajdea, cel care ar imparti voturile USL cu actualul primar, Gheorghe Nichita. „La Iasi, candidatura lui Daniel Oajdea la primarie vine ca o manusa pentru PD-L Iasi, pentru ca el va imparti voturile electoratului de stanga cu actualul primar Gheorghe Nichita. Culoarul de dreapta este liber, iar PD-L are acum toate sansele sa castige Primaria Iasi, insa cu o singura conditie: candidatul sa fie dupa chipul si asemanarea lui Mihai Razvan Ungureanu”, a sustinut senatorul Mihaela Popa.

Parlamentarul democrat-liberal a declarat si ca organizatia ar trebui sa se uneasca in jurul unui singur candidat pentru ca acesta sa poata fi sprijinit in cursa pentru Primaria Iasi. „Este momentul ca PD-L Iasi sa isi depaseasca propriile orgolii si sa faca o echipa unita in jurul unui candidat puternic, un iesean autentic, cunoscator a doua-trei limbi straine, profesionist, intr-un cuvant: un model pentru generatia care va urma”, a adaugat Mihaela Popa.

PD-L Iasi
va desemna candidatii pentru primarie si Consiliul Judetean la inceputul lunii viitoare, dupa finalizarea sondajelor de opinie.

Comentarii
  • Se vede ca traiti pe alta lume, oamenilor nu le mai pasa de tampeniile astea cu dreapta-stanga, vor sa fie condusi corect si sa fie respectati de cei care traiesc si prospera pe spinarea lor, cum ar fi aceasta „madama”. Mai batei voi campii multi si tratati oamenii ca pe niste retardati si o sa vedeti cand o sa va vina vremea judecatii. Si cred ca e aproape ziua aia, mai ale pt voi, hotii din pdl… Mai bine du-te si fa o ciorba, daca nimeresti usa de la bucatarie, „madam”….

  • asta-i nivelul madamei Popa! pdl-ul nu-i in stare nici sa-si desemneze candidatul si pe ea o f… grija de cum se vor imprti voturile celorlalti candidati.indiferent de dreapta,de stanga sau de ce credeti si sperati voi,un lucru e sigur,iesenii nu vor vota candidatul pdl sau unpr.mai vorbim dupa alegeri!.

Adauga un comentariu