Cancan

Mihaela Rădulescu, adevărul despre relaţia cu Paul Diaconescu. Ce a spus despre acesta după ce a părăsit “Ferma”

Publicat: 12 oct. 2020
Mihaela Radulescu cu palarie pe platourile de filmare de la emisiunea Ferma
Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de șase ani

Mihaela Rădulescu a spus adevărul despre relația cu fostul concurent de la “Ferma”, Paul Diaconescu. Prezentatoare show-ului i-a transmis acestuia un mesaj pe Instagram.  Aceasta l-a numit “Micul Prinț” si i-a urat sa aibă o carieră de succes.

Paul Diaconescu a părăsit Ferma. Orășeni vs Săteni, realityshow de pe Pro TV.  Mihaela Rădulescu, a a spus adevărul despre relația cu acesta.

Ce a spus Mihaela Rădulescu despre Paul Diaconescu

”A plecat din @fermaprotv și @paul_diaconescu. Și fiecare dintre ei îmi (și ne) lasă o urmă. La atâta intensitate de trăiri, într-un timp atât de scurt, obligat să trăiești aproape intim cu alții care nu-ți sunt nimic, e firesc să vezi scântei, patimi, lacrimi, neputințe… Dar e și grozav să vezi cum toți învățăm câte ceva de aici, câtă vreme ne oprim din judecat și analizăm ca și cum am fi noi acolo, fix în mijlocul acțiunii, al oamenilor … Lui Paul i-am zis “Micul Prinț” de la bun început – avea și fața, dar și stângăcia de adaptare pe o planetă care nu era a lui, cumva. I-am zis și Vlad de câteva ori:) – asta probabil pentru că așa-l chema în rolul lui din “Triplu sec”:).

Paul a trăit în Ferma de toate și știu că nu i-a fost ușor. Dar știu că a-ți arăta slăbiciunile și emoțiile nu-i o lipsă de forță. Dimpotrivă. Mai ales la un actor. Așa că, Paul, mă bucur că te-am cunoscut și mulțumesc că ne-ai adus aminte tuturor că… fiecare dintre noi e suma experiențelor pe care le acumulează și felul în care reacționeaza la ele. Dați la pozele următoare să-l vedeți pe Paul zâmbind ???? și … abia aștept să-l vedem în noul lui film “Nelson”, unde joacă un rol principal. La cât mai multe, Paul! ????✌️???? @protv_romania”, este mesajul scris de Mihaela Rădulescu, prezentatoarea Ferma. Orășeni vs Săteni.

Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Paul Diaconescu

Reacțiile pozitive au susit într-o clipită. ”Paul este un om cu un mare grad de bun simț și când ești prea educat, alții își permit să ți se urce în cap …din păcate …asta e impresia mea acum la plecarea lui din Fermă … Succes în viitor, Micule Prinț !”, ”Deloc elegant când se face un front comun împotriva cuiva…. Detest situațiile de genul acesta. În rest e o.k … A ieșit după un duel….”, ”Deștept, politicos, șarmant, cred că și un bun profesionist …dar cum nu poți să le ai pe toate…stângăcia și-a spus cuvântul! Succes în carieră și în viața personală!”, ”Mie mi-a plăcut Paul. Frumos cum știi tu să scoți în evidenta calitățile fiecărui concurent care pleacă”, sunt câteva dintre comentariile la postarea Mihaelei Rădulescu.

Adevărul despre filmările emisiunii „Ferma”. Ce nu s-a văzut la televizor

Un angajat al Pro TV a rupt tăcerea și a spus adevărul despre filmările emisiunii „Ferma”. Astfel, multe lucruri nu se văd la televizor. „Ferma. Orăşeni vs Săteni” este unul dintre cele mai urmărite show-uri TV din România. Însă în spatele succesului stă o adevărată armata de oameni. Mihai Alecu, omul care se ocupă de partea de jocuri, a făcut dezvăluiri despre culisele emisiunii.

Adauga un comentariu