Celebritati

Mihaela Radulescu: ‘E o nebunie sa iubesti un barbat mai tanar’

Publicat: 09 apr. 2010

Mihaela Radulescu adora sa iubeasca si sa fie iubita. Diva sustine ca este ”cucerita definitiv de iubire” si marturiseste ca a comis multe nebunii din cauza acestui sentiment.

„Sunt cucerita definitv de iubire. De iubirea între o femeie si un barbat, între un copil si mama lui, între un admirator si un artist incredibil, între un om si un caine, si între oricine iubeste o alta fiinta care-i întoarce iubirea. Sa iubesti înseamna sa devii un întreg cu cineva. Toti suntem jumatati si încercam sa ne completam iubind”, a declarat fosta prezentatoare a „Duminicii în familie” pentru revista „InStyle”. „Salturile cu parasuta si mersul la padure pe motorul de enduro par nebunii în fata unui om paralel cu sportul sau cu senzatiile tari, dar sunt banale pentru oameni ca mine. Nebunie e sa si iubesti un barbat mai tanar, desi atatea alte femei ca mine m-ar contrazice cu iubiri la fel de concrete. Nebunie e sa te muti în alta tara, desi atatia alti romani au facut-o, din motive similare sau din altele. Nebunie e si sa-i ajuti pe altii sa traiasca, desi pentru destui oameni e un fapt normal”, a spus diva.

„In iubire e mereu ceva magic, care-i face pe oameni atat de frumoşi şi seducători. Refuz să mă simt urată şi nu am nicio problemă dacă altora li se pare că sunt. Imi sunt de-ajuns oglinda şi ochii omului drag ca să mă simt cat vreau eu de frumoasă. Cand mă privesc în oglindă văd femeia care mi-am dorit să devin. Ba chiar una mult mai reuşită decat mi-am imaginat, la 20 de ani, că aş putea deveni la 40”, a adăugat Mihaela.loading...

Adauga un comentariu