Cancan

Mihaela Rădulescu face dezvăluiri despre Ferma. Când începe difuzarea emisiunii

Publicat: 07 sept. 2020
Mihaela Rădulescu - dezvăluiri despre Ferma
Mihaela Rădulescu urmează să prezinte cele mai noi experiențe și peripeții ale celor aflați în competiție la Ferma

Mihaela Rădulescu face dezvăluiri inedite despre show-ul Ferma, care va opune 16 concurenți împărțiți în două tabere – orășenii și sătenii. La final, unul dintre aceștia va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 50.000 de euro. Pe lângă aceștia se vor aduna și banii negociați pentru săptămânile petrecute la Ferma.

Debutul toamnei aduce în prim plan și noi sezoane ale emisiunilor îndrăgite de publicul telespectator. Fanii Pro TV și ai show-ului Ferma vor putea urmări în curând o nouă ediție a emisiunii concurs. Mihaela Rădulescu, în calitate de prezentator al emisiunii, a dezvăluit data exactă la care va începe difuzarea competiției de la Ferma – Orășeni vs. Săteni.

Mihaela Rădulescu – dezvăluiri despre Ferma

Publicul telespectator se bucură de revenirea în televiziune a formatului ce aduce oamenii de la oraș în fața provocărilor de la sat. Acest sezon se anunță unul dur și intens, cu multe situații limită pentru concurenți. Mihaela Rădulescu, gazda de la Ferma, urmează să prezinte cele mai noi experiențe și peripeții ale celor aflați în competiție. Show-ul va fi difuzat începând cu 8 septembrie, la Pro TV. Anunțul a fost făcut chiar de vedetă pe contul său de Instagram.

„Tough day… Din 8 septembrie, la Pro TV… vedeți de ce Ferma de anul acesta e cu totul altfel. Cu mult mai multe provocări, pedepse, schimbări, emoții, pumni încleștați și… concurenți aduși la limitele pe care le credeau de netrecut. Aah, ce-mi place!”, a dezvăluit Mihaela pe contul său de Instagram.

Fanii emisiunii se vor delecta cu noua ediție de trei ori pe săptămână. Așadar, Ferma se va difuza marțea și joia de la 21:30, iar miercurea de la 22:30. Totodată, specialistul în tehnici de supraviețuire, Cristi Bozgan, îi va supune pe concurenți la cele mai dificile antrenamente.

Schimbări în noul sezon Ferma

La fel ca și până acum, show-ul TV pune la bătaie un premiu în valoare de 50.000 de euro, cu care învingătorul va pleca acasă. Deocamdată, nu se știe din care tabără va face parte acesta. Noul sezon Ferma îi provoacă pe Andrei Stoica, Anna Lesko, Gabriel Toader, Viviana Sposub, George Burcea, Octavian Ciovică, Ana Maria Ababei și Anisia Gafton, în calitate de săteni. Aceștia își vor demonstra capacitatea de a rezista, bazându-se pe experiența de viață acumulată.

De cealaltă parte, tabăra orășenilor îi va conține pe Elena Chiriac, George Piștereanu, Bogdan Stoica, Anda Adam, Paul Diaconescu, Giulia Nahmany, Alina Pușcău și Cezar Ouatu. Aceștia vor fi nevoiți să renunțe la beneficiile de la oraș pentru a intra în competiție alături de săteni.

Elementul surpriză al ediției Ferma din acest an este show-ul exclusiv online, Ferma – În plus. Astfel, după fiecare emisiune de marți, miercuri și joi, pe Pro TV PLUS, Vali Bărbulescu va discuta cu invitații săi despre evenimentele din cadrul show-ului. Debutul noii emisiuni va avea loc după prima ediție din 8 septembrie. O va avea invitată chiar pe gazda Mihaela Rădulescu care va face noi dezvăluiri despre Ferma.

Adauga un comentariu