Actualitate

Mihaela Radulescu, intrebata de Parchet despre afacerile fostului sot

Publicat: 10 iul. 2012

Mihaela Radulescu a dat ieri seara cu subsemnatul la Parchet, unde a fost audiata intr-un dosar in care sunt implicati inalti demnitari, inclusiv Sorin Blejnar.

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu a fost surprinsa de reporterii RTV iesind din sediul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, luni, in jurul orei 18.00.

Ea a coborat din masina fostului sau sot, Elan Schwartzenberg, a intrat in sediul Parchetului, unde a zabovit mai putin de o ora.

Mihaela a venit ieri la Parchet in jurul orei 18.00 (captura RTV)

Conform surselor Romania TV, vedeta ar fi fost audiata in legatura cu asa-numitul "Grup de la Monaco", din care fac parte mai multi oameni de afaceri si fosti demnitari.

Se pare ca audierea vedetei are legatura cu punerea sub acuzare a fostului sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, Sorin Blejnar. Acesta este cercetat pentru complicitate la evaziune fiscala si sprijinirea unui grup infractional organizat.

Seful sau de cabinet, Codrut Marta, care este dat disparut de cateva luni, este cercetat pentru retragerea a zeci de milioane de euro, provenite din rambursari de TVA, care au fost scoase din tara prin persoane foarte importante, printre care Elan Schwartzenberg.

Vedeta tv a fost maritata cu Elan Schwartzenberg pana in 2009

Blejnar ar fi fost complice la aceste operatiuni, avand grija sa le aranjeze actele cu care sa justifice cererile de rambursari de TVA.

Mihaela Radulescu era pe acea vreme sotia lui Elan Schwartzenberg. Cei doi au divortat in 2009, dupa un mariaj de patru ani.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit